Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чотири захоплюючы дны грудня

"Ранкове пробудження було варте того, щоб побачити дракона, що вивергає полум'я. Загадати бажання на Карловому мості чи попити смачного хмільного напою."

Відгук туриста Аккорд тур cdmitro (Борщів) на тур
ще
9
фото
Поїздка: 13 грудня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2018
Голосов 9 «
Всі лідери

Відгук на тур Прикольними містами: Дрезден + Прага + Брно + Краків!!!

Тур почався з ранкового прокидання, щоб встигнути на автобус, який мав відвезти нас до «Терміналу А». А там після сніданку і не тривалого очікування ми відправились нашим екскурсійним автобусом у невідоме. Навіть робота прикордонної служби цьому сприяла, все пройшло швидко і легко.

Першим місцем нашої екскурсії стало місто Краків. Ми відвідали Старе місто, а саме замковий комплекс Вавель на однойменному пагорбі. Як розповідають легенди у печері, яка називалася Драконовою ямою жив дракон. Його статую, яка випльовує вогнем можна побачити і зараз. Для цього потрібно зачекати 15хв, саме в такий проміжок можна поглянути на це дійство. Після екскурсії по замку ми перемістилися до самого міста, де після розповідей гіда проводили вільний час. Мали можливість самотужки досліджувати старовинні вулиці, куштувати національні страви, а також зігрітись глінтвейном. У вечері нас чекав переїзд до готелю з м’якими ліжками, що після цікавого дня приспали нас мов зачарованих.

Зранку, після смачного сніданку, відпочивши і підкріпившись ми вирушили до другої країни нашої подорожі, а саме Німечини. Місто Дрезден, що постраждало під-час бомбардувань у Другій Світовій Війні було відновлене завдяки людям мистецтва. На його площі можна побачити прекрасні архітектурні споруди, що надихають своєю величчю і красою. Такі, як Саксонська державна опера чи Галерея старих майстрів, де поціновувачі мистецтва обов’язково знайдуть собі щось для душі. Ми обрали для себе екскурсію «Чарівність Ельби», яка проходила у Саксонській Швейцарії, а саме парку «Бастай». Ні, в Швейцарію їхати не прийшлось, ця частина Ельбських піскових гір отримала таку назву завдяки швейцарським художникам, яким ландшафт цих місць нагадував рідні краї. Бастай походить від слова «Бастіон» - оборонної споруди, саме тому, що на пагорбах жили племена, які зуміли використати переваги місцевості собі на користь. Вони відділялись від ворогів мостом і були завжди захищені стрімкими пагорбами, а також мали зможу оглядати місцевість із височини. Потім нам провели оглядову екскурсію нічним містом, у яскравих вогнях воно стало ще красивішим. Вечером ми відправились у готель, що знаходився у Чехії.

Наступного ранку, після смачного сніданку ми вирушили у наступну точку нашої подорожі, але нажаль останню. Навіть переїзд автобусом може бути цікавим завдяки роботі професійних водіїв, які забезпечували комфортне і безпечне пересування по маршрутах. А завдяки гіду Володимиру, який розповідав нам цікаві речі і розважав подорож проходила у позитивному настрої. Також під-час переїздів для перегляду групи були представлені фільми, як от наприклад прямуючи до Праги ми мали зможу переглянути захоплюючий фільм «Ілюзіоніст», що знімався саме у цьому місті. Екскурсовод провів нам оглядову екскурсію ознайомивши не тільки з історією міста, а й вказавши на цікаві місця які варто відвідати. Як наприклад «Pivovar U Tří Růží» навіть люди, які пиво не полюбляють у цьому місці воно припаде вам до смаку. Прогулюючись по Карловому мості ми мали змогу загадати бажання, люди розповідали, що вони здійснюються. Потім ми образи екскурсію корабликом «по Влтаві» де могли оцінити красу міста з іншого ракурсу у супроводі розповідей гідів. При вході на кораблик вам запропонують, як кажуть самі чехи лікувального напою «Becherovka», а також пригостять смачними стравами за шведським столом. На шумних, насичених, гамірних і жвавих вулицях міста Праги наповнених туристами можна легко заблукати, але тоді можна знайти щось цікаве, закрите від по сторонніх.

Але є і негативна сторона, а саме закінчення подорожі. Коли ти поринаєш у активне життя з новизною кожного дня, то не хочеться його залишати. Але все закінчується і наша подорож також підійшла до свого закінчення. Це не означає, що щось хороше обов’язково має змінитись поганим, навпаки, ще стільки є цікавих місць, які хочеться і варто відвідати. А особливо, якщо це робити з коханою людиною, тому наступну подорож зроблю саме із нею. А Аккорд-тур точно у цьому допоможе, тому що тут можна знайти тур на любий смак і провести його із задоволенням.

Всім добра і святкового настрою!

Реклама
Відгуки про інші тури