Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моє незабутнє завершення 2018 року

"Поїдка просто СУПЕР. Після поїздки багато емоцій, вражень, все просто Бомбезно."

Відгук туриста Аккорд тур natali2412 (Луцьк) на тур
Поїздка: 23 грудня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2018
Голосов 4 «
Всі лідери

Відгук на тур В Привабливому Парижі + Мюнхен та Діснейленд!!!

Вчора повернулась з туру В Привабливому Парижі+Діснейленд+Мюнхен.

Вже неодноразово з Вами подорожувала і впевнена на всі 100% що буду їздити ще.

Поїзка просто Супер. Після поїздки багато позитивних вражень, емоцій, все просто неперевершено, незабутньо та казково. Це була найкраща поїздка 2018 року і чудове закінчення року.

Нарешті здійнилась моя давня мрія побувати в Парижі, а також потрапити до Діснейленду і поринути в дитинство. Це і сльози радості і мурашки по тілі. Париж ще кращий ніж я його очікувала побачити і кращий ніж я його собі уявляла.

Неймовірний Мюнхен, чудовим видався Баварський вечір з дигустацією пива та баварськими ковбасками. Хоча в Дрездені і Будапешті мені вже і доводилось бувати раніше, але приємно повертатись в місця де тобі було добре. Неймовірно - затишний Егер зі своїми смачними винами та гуляшем.

Окрема вдячність Акорд-тур за привітання з днем народження, дякую за чудову листівку яка залишиться пам'ятю про супер круте день народження, а також подаровану вами мені екскурсію.

Дуже дякую нашому гіду по туру Софії Романко, яка совоїм зарядом і позитивом підтримувала нас на протязі туру, а також орієнтувала де краще піти поїсти, в які магазини сходити на шопінг, дуже чудово розказувала як самостійно добратись до певного місця, а особливо в Парижі як купити квитки на метро чи електричку і добратись до певного місця.

Дякую водіям Анатолію та Сергію які дуже гарно і чемно вели автобус, ми кругом встигли все побачили і чудово дістались додому в Україну.

Респект Вам. Продовжуйте працювати в такому ж руслі. Нових Вам турів, чудових туристів.

З Прийдешнім Новим 2019 роком та Різдвом Христовим.

Інші відгуки natali2412

Реклама
Відгуки про інші тури