Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Програма туру надзвичайно цікава і завдяки професійним керівнику групи та водіям

"Для нас це дійсно неймовірна подорож та незабутні, яскраві, позитивні емоції, які неможливо забути! "

Відгук туриста Аккорд тур Mila (КИЇВ) на тур
Поїздка: 17 грудня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2019
Голосов 4 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Для першої сімейної подорожі до Європи на Різдвяні свята ми вирішили обрати автобусний тур «Наш красивий вікенд!» (17/12/2018–21/12/2018).

Це прекрасний ознайомлюючий тур для того, хто ніколи не був у Кракові, Празі, Відні, Будапешті, Мішкольц-Тапольці, Токаї і також дуже чудова подорож для тих, хто вже знайомий з цими містами. Звичайно, за такий час неможливо все побачити, проте є гарна можливість відчути красу та неповторність цих міст, їхню особливість, отримати неймовірні враження та зрозуміти до якого міста хочеться повернутись.

Програма туру надзвичайно цікава і завдяки професійним керівнику групи та водіям ми встигли побачити все заплановане.

Ми дуже вдячні водіям автобусу - професіоналам своєї справи, за професіоналізм, пунктуальність та надійність, за гарний, чистий та дуже комфортний автобус!

Особливо хочемо відзначити керівника групи Богдана Распутного та його уміння чітко організувати групу, дотриматись розписаного часу і програми туру, гарне терпеливе відношення до кожного, обізнаність по тим місцям, у яких ми були. Його оптимістичний настрій налаштував нас на чудову подорож ще до початку туру.

Богдане, дякуємо Вам за гарно організовану подорож! Ви гарний організатор та професіонал, який по справжньому відданий своїй справі, відповідальний, старанний, пунктуальний, уважний та доброзичливий.

Для нас це дійсно неймовірна подорож та незабутні, яскраві, позитивні емоції, які неможливо забути!

"Аккорд-туру" хочемо побажати тримати й надалі високий рівень автобусних турів!
Реклама
Відгуки про інші тури