Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Нажаль не найкращий мій відпочинок

"Викладаю і плюси, і мінуси поїздки."

Відгук туриста Аккорд тур Олена (Рівне) на тур
Поїздка: 30 грудня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Будапешт! + Хевіз!

Почну з плюсів: новорічний Будапешт приємно вразив своєю ошатністю, святковістю, величчю, масштабами відновлення після воєнної руїни; екскурсоводи достойно і цікаво проводили екскурсії.

Тепер, нажаль, мінуси: якщо не володієш угорською, чи англійською - порозумітися важко, хіба мовою жестів; запропоновані компанією екскурсії на Балатон та Хевіз - фейк, (хоча один з цих фейків я оплатила наперед), керівник групи пояснила, що зараз не сезон, тоді навіщо вносити їх у тур? ; автобус біплан очевидно мав несправності, тому що пасажирам унизу було холодно, а відповідно тим, що на горі - гаряче до дурноти і на прохання до водіїв не вмикати піч ті лише з насмішкою казали, що їм холодно; до слова про водіїв: багаж пасажири, окрім першого завантаження, вкладали та виймали самі, перевертаючи та перекидаючи інші валізи; поселення в готель було надто пізнім і це 31-го грудня, спочатку усі поїхали до пункту призначення, де виявилося, що частина групи має бути поселена у готелі, що ми минули по дорозі, коротше, у номер ми заселились щось після 23-ї години, знервованими були не лише ця частина групи, а й керівник групи, яку компанія очевидно не поінформувала про таке; до слова, керівник групи трималася достойно і усі халепи розрулювала стійко, але чого ж це їй вартувало?

У мінусах можна писати і писати. Маршрут ніби і простий, але не продуманий і не організований як слід, водії блукали по дорозі назад двічі, були запізнення з виїздом. З цієї причини частина групи не встигла на свої потяги зі Львова. Скажу так: новорічний настрій врятувала лише краса Будапешту. Туди варто їхати, щоб подивитись на прекрасну своєрідну архітектуру і відвідати купальні (навіть взимку, бажано мати халати із собою), але не з компанією "Акорд".
Реклама
Відгуки про інші тури