Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Чудовий розмірний тур

"Хороший тур для тих, хто любить комфорт з невеликими переїздами. Будапешт захопив своєю красою, а зимові купання на о.Хевіз залишило незабутні враження."

Отзыв туриста Аккорд тур Julie (Винница) на тур
Поездка: 01 января 2019
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Январь 2019
Голосов 1 «
Все лидеры

Отзыв на тур Настоящая Венгрия! Излучина Дуная, Балатон и Хевиз!

Ми виїджали о 19.30, кордон пройшли за 2 години. Приїхали в Мішкольц раніше і автобус стояв на парковці до 8.00. Група була невелика, і місця автобусі було достатньо, спати було дуже зручно. О 9.00 ми зайшли в купальню Мішкольц-Тапольце, вхід 8,5 євро. Купальня знаходиться в печері, і 3 години ми насолоджувались відпочинком в теплих басейнах. Потім була дегустація в Долині красунь, до речі там ціни були дешевші ніж в Будапешті. Сподобалось місто Егер, хоч містечко невелике, але архітектура вражала. І в 19.00 ми вже були в Будапешті в готелі. Готель знаходився недалеко від центру, просторі чисті номера. 3 ночі ми жили в одному готелі.

На наступний день була оглядова по Будапешту. Екскурсовод Марія розказувала дуже цікаво, всі залишились в захваті. В нас було достатньо часу, щоб погуляти по Будапешту. Ми встигли побувати і на кораблику і в торгових центрах, на ринку, новорічній ярмарці. Особливо сподобались руін паби. Катались на жовтій лінії старого метро як в Гаррі Поттері.

В останій день їздили на о. Хевіз. Їхати 3 години в одну сторону. В центрі озера є криті великі басейни. Температури води 30С, повітря десь так само. Озеро містить багато мінералів, лікувальний ефект був невеликий, але вражень залишилось багато. З Будапешта виїжали о 20.00. В 23.45 вже були на кордоні. Дорога була дуже легка. Перед цим була в автобусних турах більш дальніх напрямків Франція, Іспанія, Італія і.... Після таких турів приїджала втомлена і хотілось ще потім відпочити від відпочинку. Тут вдалось максимально кайфанути і відчути дух країни.

Тур для тих, хто прагне максимального комфорту і багато вражень. Ми нікуди не поспішали, висипались. Все було максимально зручно.

Хороші водії, гід Аліна якісно робила свою роботу. Ми залишились дуже задоволені.

Купувала тур в Турагенції Без Меж, Вінниця
Реклама
Отзывы о других турах