Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий Сонячний поцілунок Барселони

"Яскраво. Неповторно. "

Відгук туриста Аккорд тур Борщ (КИЇВ) на тур
Поїздка: 27 грудня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Сонячний поцілунок Барселони

Черговий раз вирішив отримати щедру порцію гарного настрою, нові враження та друзів після поїздки. І безумовно головне - яскраво зустріти Новий Рік. «Аккорд Тур», як завжди, справився з цим на усі 100%. Цього разу обрав тур «Сонячний поцілунок Барселони». Кожна з шести країн, що ми відвідали, має свій смак, який неможливо ані сплутати, ані порівнювати. Сучасний Мюнхен зі своїм особливим ритмом життя, безліччю музеїв та історичних пам’яток. А як же може бути повним враження від Німеччини без смакування пива. Краще для цього підходить старовинна пивна Хофбройхаус. Чопорна ділова Женева на фоні дзеркала-озера з фонтаном. Швейцарська Рівьєра. Розслаблені у відпочинку Веве Чапліна та Монтрьо Набокова та Фреді Меркьюрі. Гамірлива багатолика Барселона із однією зі своїх головних родзинок – шедеврами Гауді. Просолена вітром з моря Ніцца, англійська набережна, величний отель «Негреско», чайки та море у промінні сонця. Самодостатні у своїй розкоші Монако та Монте Карло. Вічна та неповторна Венеція, що вже не перше століття виринає з води. Яскраво підсвічені мости та будівлі Будапешта. Справжній неперевершений по смаку угорський гуляш та вина у Єгері від власниці закладу - пані Пірошки. Шикарний Новий Рік з видом на нічний Марсель - шампанське, святкові вогні, побажання нових друзів. Все склалось якнайкраще!

Усе це потрібно бачити на власні очі, відчувати на смак та дотик. Хоча б для того, щоб можна було із задоволенням це згадувати, мріяти про нові подорожі та бажати поповнювати ці враження, емоції.

Враження та післясмак від подорожі багато у чому залежить від людини, що Вас знайомить із новим містом, країною. З власного досвіду поїздок з «Аккорд Туром»– усі гіди, як завжди на висоті. Цікаво, емоційно, нестандартно, з великим коханням до справи та міста. Молодці!

Безумовно, для того щоб поїздка для кожного з нас стала справжнім святом усіх зусиль доклав керівник нашої групи - Володимир Машотас. Спокійно, розсудливо сплановані маршрути, майстерно вирішені усі дорожньо - побутові питання. Взагалі-то чим відрізняється професіонал своєї справи від звичайної людини? Він просто робить свою справу. Але найкраще від усіх. Пане Володимире, дякую за свято!

Окрема щира подяка нашим керманичам, що бездоганно знали маршрут та свій транспорт.

Загалом, дай Боже, щоб рік у кожного з нас пройшов так насичено та неповторно, як ми його зустрічали!

Інші відгуки Борщ

Календарь 19.10.2019 - відгук на тур Пікнічок в Амстердамі 
Голосов 0
Календарь 20.10.2018 - відгук на тур Наш красивий вікенд!
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури