Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Несподівана подорож в романтику

"Заброньований заздалегідь тур, як часто буває в Акорд турі, не набрався, тому довелось швидко шукати заміну. "

Відгук туриста Аккорд тур Людмила (Тернопіль) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 12 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Прекрасна венеціанка! Відень, Верона і Будапешт!

Дякую турагенції «Sweet travel» (Теребовля) за швидкий і дуже вдалий підбір туру. Керівник групи Марта Шитець ніяк особливо себе не проявила. Роботу свою мінімально виконала: усіх поселила, виселила, нікого не загубила, нікого не образила. Єдине, що неприємно вразило – не припинила дуже шумну пьянку компанії в автобусі.

Незважаючи на дуже жарку погоду, два нічних переїзди, подорож була приємною. Вечірня прогулянка в Будапешті і ночівля в Pest Inn. Зранку переїзд до Відня, дуже цікава оглядова екскурсія і вільний час до вечора. Встигли відвідати Скарбницю Габсбургів (можливо з екскурсоводом було би набагато цікавіше), рекомендую, дуже цікаво, навіть з аудіогідом. Прогулялися до Ратуші, Бургтеатра, Університету, всередині Рінгштрассе, потім в Бельведер і Карлскірхе.

Стомлені, але задоволені попрямували нічним переїздом в Верону. Тут нас зустріла неймовірна, закохана в своє місто екскурсовод. Цікаві розповіді надихнули нас на більш близьке знайомство, тому коли більшість туристів попрямували на озеро Гарда (хто з екскурсією, хто самостійно), ми придбали Verona Card за 18 євро (арена, замок Кастельвеккьо, 4 основні церкви, вежа Ламберті, дім і могила Джульетти та музеї). Отримали величезне задоволення. Недалеко від арени три супермаркети. Збір групи, автобус і переїзд на ночівлю. Тут виявилось, що всій групі в одному готелі місця не вистачило і частина туристів на автобусі блукали в темноті в пошуках свого готелю.

Зранку автобус відвіз нас на Tronchetto. Більшість на катері попливли на площу Св. Марка. Ми пожертвували екскурсією і вирішили досліджувати Венецію пішки через Cannaregio. Венеція – найдивовижніше місто у Європі і пізнавати його поза туристичною стежкою – неймовірна насолода. Побували ми і на площі Св. Марка і біля Собору Санта - Марія Делла Салюте. І вапаретто від Giardini відправилися до парковки з автобусом. До речі саме на Tronchetto найдешевші сувеніри і найсмачніший Шпріц апероль.

Далі нас очікував довгий переїзд в України з зупинкою на гуляш і дегустацію вина в Долині красунь.

Дякую Акорд туру і «Sweet travel» за вдалу подорож, повну вражень і задоволення.

Інші відгуки Людмила

Календарь 13.01.2018 - відгук на тур Приємне знайомство з Баварією!
Голосов 0
Календарь 24.03.2017 - відгук на тур Турецький сапфір - Істанбул...
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури