Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

ЖИТТЯ НАДТО КОРОТКЕ, ЩОБ МАРНУВАТИ ЙОГО НА НЕЦІКАВІ РЕЧІ! ДЯКУЮ ЗА НЕЗМАРНОВАНИЙ ЧАС

"Досі ламаєте голову, як відсвяткувати День Народження свій чи дорогої вашому серцю людини? Вирушайте в неймовірну пригоду, довірившись Аккорд-тур!"

Відгук туриста Аккорд тур Юлія Полікарпова (Мелітополь) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 09 січня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2019
Голосов 19 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

А ви знаєте, що Аккорд-тур робить приємні сюрпризи для іменинників? Не буду розкривати, які саме, але запевню вас, що це надзвичайно приємно))) Особисто від себе скажу, що з цього року започаткувала традицію святкувати свій День Народження в закордонному турі. І вам теж раджу))) Причин для цього багато. По-перше, святковий настрій триватиме набагато довше, ніж один день. По-друге, компанія у вас буде здебільшого із нових і цікавих людей, тому привітання і побажання будуть свіжими, відрізнятися від звичних. По-третє, насиченість подій, емоцій та вражень піднесе вас на пік насолоди від свята. І найголовніше. Про що мріє більшість із нас у День Народження? Так, опинитися десь у нереальному світі, в казці, вирватися з буденності і сповна прожити це свято. Знайте, що закордонний автобусний тур від компанії Аккорд-тур здатний втілити Вашу мрію про це!

У моїй історії те, що я опинилася в закордонному турі якраз 12 січня у День свого народження, було просто співпадінням. Але зараз я впевнена, що ця подорож залишила настільки приємні спогади у моїй душі, що смакуватиму їх ще довго-довго, згадуючи неймовірні й іноді смішні моменти з цієї пригоди)))

Керівник групи Юрій Деменчук так майстерно налаштував усіх учасників групи на позитив, заінтригував майбутньою подорожжю, що всі ми перебували у виключно позитивному настрої під час усього туру. Хоча невеличкі дрібнички (типу довгого проходження кордону або пронизливого вітру у Відні) і намагалися зіпсувати його, гумор та налаштування виключно на позитив дали нам змогу легко впоратися з ними.

За кілька днів ми проїхали майже 2000 км Європою. Помилуватися красою польського Кракова із незабутнім Вавельським замком на Вислі, прогулялися площею Ринок, відзначили схожість цього міста зі Львовом. З Прагою у нас сталося кохання з першого погляду: прогулянка дивовижними вуличками міста, перехід через річку Влтаву по Карловому мосту, з якого вже давно мріяли подивитися на місцеві краєвиди та загадати найзаповітніше бажання, вечеря у вишуканому ресторані, де відчуваєш себе особою королівського роду, містична пригода під назвою "Тіні старого міста", де відкриваються таємниці й краса нічної Праги. Австрійський Відень вразив своєю індивідуальністю і насиченістю історичними пам'ятками. За досить короткий проміжок часу нам вдалося поринути в історію і ніби переміститися у часі, буквально пропустити через себе частину подій і навіть прожити деякі моменти разом із найвизначнішими історичними персонажами з династії Габсбурґів. З Будапештом познайомилися мабуть у найсприятливіший для цього час - ввечері, коли все місто вражає унікальною підсвіткою. Незабутньою стала прогулянка на катері по Дунаю, коли споглядаєш велич міста, слухаєш захоплюючу розповідь про нього, і все це із келихом шампанського та під чарівну класичну музику - відчуття неймовірні. Останній день нашого туру якраз співпав із моїм Днем Народження і став справжнісіньким святом. Термальні джерела в Егері з 17 купальнями (як у приміщенні, так і відкриті), де мінеральна водичка має різну температуру, де є численні водяні процедури (струмочки, гейзери тощо) пірнала, стрибала із вишки, хоча й невисокої, але дух перехоплювало, бігала босоніж по снігу, грала в сніжки з подругою, потім відігрівалася у гаряченькій купальні, а тоді поспішала поплавати знов у холодних. Тіло і душа просто співали від задоволення. І справжнім банкетом на завершення дня стала програма "Гуляш у Долині Красунь" з дегустацією не тільки гулфша, а ще й 6 видів смачнючих вин, конкурсами, моєю перемогою і отриманням призу))) Так що додому я повернулася сповнена вражень та ще й із трофєєм!

Раджу вам скористатися можливістю й подарувати собі "Душевний вікенд: Краков, Прага, Відень, Будапешт + Егер" й отримати заряд позитиву на тривалий час.

Реклама
Відгуки про інші тури