Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій найперший відпочинок за кордоном!

"Тур дуже сподобався . Отримала море задоволення, емоцій і позитиву! В повному захваті від Італії ! Знайшла прекрасних друзів, дуже цьому рада))"

Відгук туриста Аккорд тур Irina24 (КИЇВ) на тур
Поїздка: 27 грудня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Чаруючий Рим! Венеція, Флоренція та Неаполь

Нажаль багато писати не можна, тому напишу в декількох словах про моє враження)) Все було чудово, велика подяка організаторам, які складали програму цього туру) Ви молодці великі! Це найкраща пока зустріч Нового року в моєму житті) Хочу подякувати за терпіння і витримку нашому гиду - Марічці!)) Ти умнічка!) Дуже добре виконала свою роботу, я претензій немаю) Водії майстри свого діла!) Так, що в цілому я в повному захваті і надіюсь це не остання моя подорож цією компанією)

Також хочу приділити велику увагу ще одній пікантній стороні мого відпочинку! Хочу дуже попросити адміністрацію, дирекцію звернути увагу на моє наступне прохання. Я відпочивала перший раз, в нас була невеличка група, все будо чудово, окрім однієї темної плями-ця пляма має ім‘я пані Вишневська Інесса - маріупольська жителька! Це просто людина без комплексів! Мені дуже не хотілося, щоб сім`ї, пари і взагалі люди, які їдуть відпочивати мали за «радість» провести свій відпочинок з такою персоною. Це просто жесть! Не будо ні секунди спокою, постійні претензії, крики, невдоволення! Це дуже напрягало, при чому не одну мене! Тому будь ласка, прийміть це до уваги, створіть якийсь чорний список і внесіть таких людей! Таких треьа ізолювати від всіх! А вашим гидам, треьа за то доплачувати! Марічка просто залізна леді, яка то все витримала) Так, шо якшо ця пані, шось в написала погане про тур, то на те взагалі звертати уваги не потрібно! Їй взагалі ніхто і нічого в цьому житті не подобається! Булу дуже вдячна, якшо ви приймете які якісь мірі! Бо я не хочу ше такої однієї відпустки з такою людиною!!! Дякую! До нових зустрічей!)
Реклама
Відгуки про інші тури