Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вихідні в Словаччині

"Загалом, враження від поїздки були дуже позитивними. Відпочили дуже добре, хороших вражень та емоцій залишилось дуже багато. Свій план ми виконали, всюди побували, де хотіли, накатались та накупались :) "

Відгук туриста Аккорд тур I’mMarianna (Ужгород) на тур
Поїздка: 30 грудня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2019
Голосов 0 «

Відгук на тур Вихідні в Словаччині  Релакс в термальних джерелах

Незабутній відпочинок ми зробили собі самі і хороші емоції від міст, місць, катання, купання, але аж ніяк не від організації та програми туру:)

Спочатку, очікування від поїздки були набаго гірші, ніж реальність. Негативний настрій появився тоді, коли ми отримали інфолист, а це за 4 дні до самої поїздки. Напевно, його спеціально так видають, щоб клієнти вже не змогли відмовитись від туру, а саме це ми хотіли зробити як зайшли на сайт готелю за посиланням і переглянули фото та прочитали усі відгуки про проживання у ньому. Звичайно, у таких автобусних турах на готелі не варто акцентувати свою увагу, і це тільки місце, в якому доведеться переночувати, адже попереду очікує насичена програма, але відгуки були настільки жахливими, що навіть, просто переночувати, а ще й снідати у ньому аж ніяк не хотілось.

Готель "Герлач" дуже старенький, але нам пощастило з номером. Він був нормальний, було тепло і гаряча вода. У номері із засобів гігієни ви знайдете малесенький шматочок мила та один маленький рушник. Тому, їхати потрібно з усім своїм:) Сніданок теж нормальний, маленький шведський стіл. Хороше місце розташування готелю. Готель знаходився у центрі, неподалік від супермаркету. По програмі туру на лижі було виділено дуже мало часу. Наприклад, у Ясна катання було заплановано з 10:00 до 14:00 (підйомники працють до 15:30 год) через те, що по плану було інше місце. Ми умовляли гіда, шоб хоча б продовжив на годину і переніс Ждарський кулиг, що йому вдалось зробити без проблем, але сам він цього не хотів робити. Катання в Ясна і Аквасіті дуже сподобалось, там реально дуже круто. По програмі - половину екскурсій, вечерю в колибі було відмінено, тому людям, які не катались повезло менше. Катання у Татранській Ломніці теж класне було, але там деякі підйомники не працювали через сильний вітер (Якщо обирати, то однозначно раджу курокрт Ясна. Там дуже широкі та просторі траси, багато спусків різної складності, як для новачків, так і для екстремалів. Вартість скі пасів: Ясна - 50 євро+2 євро за сам скі пас; Татранська Ломніца - 45+2 євро. Два євро повертають, якщо ви повернете скі пас картку. Оренда спорядження (лижі+палки+боти+шолом+окуляри) - 21 євро (Ясна) та 30 євро (Татранська Ломніца). Це ціни у високий сезон.

Байдужість та пофігізм гіда до всього і всіх просто вражали. Керівник групи був не гнучким та не хотів підлаштовуватись під обставини, ситуації, а тільки хотів черство слідувати плану. Гід нормально не інформував нас ні про що, все потрібно було випитувати, його позиція до людей була не дуже правильна, йому просто було всерівно)) На запитання відповідав грубо. До прикладу по програмі туру, кожен завчасно оплачує депозит на екскурсії по 36 євро на особу. Ми змогли використати тільки по 30, тобто 12 євро з двох у нас залишилось. На запитання - як можна отримати ці кошти, гід відповів - "Так ви не мені їх платили, а конторі, у них і питайте". Звичайно, що назад ми їх не отримали. Справа не в сумі, а взагалі у позиції керівника групи. На 4 день у Закопане вийшло тільки 1 годинку бути, бо ми дуже довго стояли у пробці і пізно приіхали (Ті люди, яких спочатку завезли на термальні басейни, навіть, не побачили Закопане, хоча по програмі спочатку всі мали їхати в Закопане, а потім на басейни. Так як ми приїхали у Закопане не по плану, за одну годину ми мали встигнути відвідати екскурсію по місту та поїсти. Тому, наша екскурсія, за яку ми заплатили по 10 євро тривала 10 хв ("подивіться туди, подивіться сюди і все). Не розумію, чому не можна було побути у місті 2 години, але ж ні, тоді у керівника групи все було б не по графіку.

Коли по програмі було купання у Врбов, ми вирішили піти в Аквасіті і там було зачинено (про що гід міг би нам сказати). Ну ми вирішили наздогнати нашу групу і поїхали на таксі у Врбов))) У Врбові не сподобалось, два басейни на вулиці і все. Вартість вх. квитка у Врбові - 8,5 євро за 2 години, але години часу там достатньо).

Найбільше позитивних емоцій від катання і в Аквасіті. ми просто релакснули по повній, були у парних, джакузі, ну дуже круто. Вартість вх. квитка у Аквасіті - 28 євро (включаючи можливість відвідати велнес спа). З готелю "Герлач" до Аквасіті йти 15 хв. пішки.

Вечеря в готелі Аквасіті типу шведсього столу - 15 євро за особу з можливістю набирати їжу в необмеженій кількості.

Програма туру взагалі не відповідала туру і складена вона неправильно, з нераціональним використанням часу. Я думаю, ми не перші хто їхав згідно з цією програмою. Виникає питання - для чого свідомо обманювати туристів та включати у програму туру ті місця, які зачинені, та які не працюють? Коли ми катались у Ясна, тим людям, які не катались не робили ніяких екскурсій, хоча вони мали бути. Однозначно, розчарувань було більше у тих людей, які не катались на лижах.

Багато туристів розповідали, що неодноразово їздили через Аккорд тур і в минулі рази програма та гіди були набагато кращі.
Реклама
Відгуки про інші тури