Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Стокгольм - місто про яке я мрію

"Паром.. "

Отзыв туриста Аккорд тур Art (Львов) на тур
Поездка: 27 января 2019
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Февраль 2019
Голосов 2 «
Все лидеры

Отзыв на тур Уикенд в Стокгольм

Моя перша подорож за межі України. І я надзвичайно радий, що ця подорож відбулась саме з Акорд. Організація подорожі на найвищому рівні, комфортний автобус, класні водії і керівник групи, неперевершена Вікторія. Окремо хочу відзначити екскурсовода Тамару - прекрасна людина, приємна, надзвичайно колоритна. Без її екскурсії Рига не здавалася б такою чарівною

.

Паром.. Це саме те, заради чого потрібно обирати даний тур. 17 годин ви будете пливти на ньому у Стокгольм. Але ці 17 годин пролітають як хвилина. Ресторани, клуби, супермаркет, вай-фай, зручні каюти для відпочинку, персонал, який володіє будь-якою мовою. Це щось.. Спати ви точно не будете, готуйтесь танцювати і відриватись на повну.

Далі Стокгольм. Тут будь-які коментарі зайві. Дане місто просто треба побачити на власні очі, відчути його. Часу у вас буде не багато, але його вистачить аби насолодитись столицею Швеції. Від Стокгольму залишились незабутні враження, це місто з неповторною атмосферою і архітектурою.

Далі знову 17 драйвових годин на паромі. Насолоджуйтесь

Після прибуття в Ригу - обов'язково беріть екскурсію в Юрмалу! Маст хев. Не пожалійте коштів, Юрмала і Балтійське море того варті. Прогуляєтесь узбережжям моря, зробите неймовірні фото.

Загалом, тут бомбезний. Акорду подяка і хвала, у найкоротші терміни вирушатиму з вами у нові пригоди!)
Реклама
Отзывы о других турах