Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

5 з 10

"Наповнення туру ТАК, організація та автобус НІ"

Відгук туриста Аккорд тур Оленка16 (КИЇВ) на тур
Поїздка: 30 січня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Угорський чардаш! Відень та Будапешт

Автобус

Ні посадки норм, тобто місця ніхто не перевірив, місця для ніг катастрофічно мало, доплатили за місця, а зверху навіть полиці не було, а про розетки та вай-фай я взагалі мовчу.

Після трансферу в термінал, був час для особистих потреб, але половина розеток не працює, ціни в магазині як в Європі (ми вирішіли, що це підготовка до подорожі), далі про посадку ніхто не повідомив по гучномовцю, так просто люди почали підходити до автобуса. Місця знову ж таки ніхто не перевірив.

Далі було коротке ознайомлення з програмою і організаційними моментами. І такий натяяяяяк, що всім обов'язково треба на факультативні екскурсії, але то вже на розсуд кожного. Пережили ми цю "нічку", далі про санітарні зупинки деякі туалети були безкоштовно, деякі за плату (я не проти ціни, але якось треба попереджати, щоб кошти з собою брати, а не назад повертатися до автобусу).

Відень, наш екскурсовод Олена молодець, так чітко та влучно все розказала, гарно розієнтувала по локаціям, їй тільки велике спасибі. Ми взяли факультативну екскурсію Величний Відень, і не пожалкували, Олена ще більше показала нам Відень, розкрила його з іншої сторони.

Далі був Будапешт, готель чудовий без претензій. Оглядові екскурсії від Анатолія були веселі та жартівливі, але пізнавальні.

Вечірній парламент з кораблика - 10 з 10, це було те заради чого я їхала в тур і недаремно.

Далі був Егер, гуляш 3 з 10, суп з квасолі важко назвати гуляшем, а з 6 вин лише 2 останні були смачні.

По організації, гід Богдан, іноді на 10 з 10, іноді на 1 з 10. Автобус на 15-20 хв стабільно запізнювався, водії не надто вічливі.

Загалом, враження такі: наповнення туру ТАК, організація та автобус НІ
Реклама
Відгуки про інші тури