Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Здійснення мрії та Прага в подарунок!

"Побачити один раз і закохатися на все життя!"

Відгук туриста Аккорд тур Світлана Круць (Чернівці) на тур
Поїздка: 17 січня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Приємний вікенд  Прага + Дрезден

«Приємний вікенд у Празі» - 4 дні насищенні незабутніми емоціями і враження. Кожна з вуличок старого міста красива і незабутня по своєму.

У Польші екскурсоводи називали нас «коханими» і «хорошими». Чарівне місто, незабутні враження, смачна кухня та пиво. Порції великі, смачні і ситні.

Прага - побачити її один раз і закохатися на все життя, кожна вуличка і площа відкриває незабутню архітектуру і мальовничість старого міста.

Дрезден – показав неймовірну впертість, силу волі і педантичніть німців. Нам є чому по вчитися у них.

Гід Іринка Барановська - відповідальна, строга з точним графіком наших екскурсій, перераховувала групу мільйон і один раз. Розповідали про поведінку в автобусі та при перетині кордону, де безкоштовний вай-фай, вбиральні, де смачна їжа і де краще погуляти та здійснити шопінг, які екскурсії цікавіші і на яких екскурсія смачніше та більші порції.

Якщо є можливість то візьміть екскурсії по максимуму, не пожалкуєте. Але через щільний графік між екскурсія часу майже не залишається для шопінгу та по їсти.

Екскурсоводи що запам’яталися: Польша – Марія Калинюк та Алеся, Прага: незабутні Діляра та пані Лівія і Дрезден – пані Ріма.

Готель - чистий, простий, без «понтів», і відповідає своїй вартості, для однієї ночі ще й з смачним сніданком - супер.

Польша та Прага – дуже багато українських і російських заробітчан, тому мовного бар’єру взагалі немає. У Дрездені вивіски що ми зустрічали всі німецькою, продавці вуличної їжі розмовляють німецькою, а ось в ресторанах офіціанти англійськомовні.

Признаюсь чесно, святковий настрій дня народження тривав всі 4 дні поїздки. І по приїзду додому перший раз в житті плутала в який саме день в мене було день народження, так як вітали мене всі дні!

До нових подорожей і вражень!

П. С.: дякую «Грінвіч тур» та «Аккорд-тур» за незабутні враження та емоції!

П. П. С.: наперед вибачте, якщо в чиємусь імені зробила помилку.

Реклама
Відгуки про інші тури