Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш незабутній тур

"Це був наш перший тур з "Аккордом", який залишив чудові враження як від самої поїздки, її змістовності і продуманості, так і від роботи нашого супроводжуючого - Олександра Ананченка."

Відгук туриста Аккорд тур Леся (Хмельницький) на тур
Поїздка: 08 березня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд на трьох! Краків, Відень, Будапешт

Хочемо щиро подякувати "Аккорду" за нашу поїздку та незабутні враження від побаченого та почутого, а також скласти щиру подяку нашому керівнику групи-співробітнику компанії Олександру Ананченку, який доклав усіх зусиль, щоб наша далека мандрівка була комфортною та змістовною.

Ми поїхали сім'єю, тому вражень та фото ще більше. По-перше, автобус - супер! Комфортабельний, з усім необхідним+водії-професіонали: Вадим та Петрович, Вам подяка! По-друге, все було організовано чітко, продумано, без затримок. Для нас це було відкриттям, адже звикли до протилежного. Тож від нашої сім'ї хочу подякувати особисто Сашкові Ананченку, який прийняв рішення в неординарній ситуації на нашу користь, чим нас дуже вразив. Дякуємо, "Аккорд" за професійних співробітників, таких, як Сашко: порядного, витриманого, чесного. Хай щастить, будемо усім рекомендувати вашу тур-фірму! З подякою родина Андрейків, рейс №186 "Вікенд на трьох! "
Реклама
Відгуки про інші тури