Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий Краків за 2 дні

"Нас все влаштувало!"

Відгук туриста Аккорд тур Tiger (Львів) на тур
Поїздка: 08 березня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Краківський Вояж!

Добрий вечір! Хочемо залишити свій відгук про подорож від Аккордтуру до міста Краків! Подорож почалася з паркування нашої машини на Терміналі А! Хотілося б щоб проїзд на Платне паркування було більше автоматизоване, а не черга з 10 машин, коли кожен водій залишає свою машину і йду в будку до охоронця проплачувати стоянку, це мені нагадує колишні пости ДАЇ на трасах України.

Автобус хоч не самий новий, сучасний але досить комфортний. чистий, без лишніх запахів. Водії привітні та охайні. В більшості випадках водії їхали згідно правил ПДР, не порушуючи швидкісний режим, періодично мінялися між собою. По дорозі назад раз було відчутно, що водій перевищив швидкість і автобус дуже важко ввійшов в поворот, це сталося тому що, позаду водіїв сиділа купка незадоволених жіночок перед пенційного віку. які висловлювали свої претензії. що вони не встигають на вокзал і т. д, адже ці жіночки купили квитки на поїзд впритик приїзду орієнтовного часу автобуса до вокзалу. Автобус комфортно завіз практично до центру Кракова до річки Вісли. по дорозі туди були санітарні зупинки, а вечером комфортно завіз до готелю, який знаходився ближче окраїни міста.

На площадці нас зустрівим екскурсовод Микола. родом з Дрогобича. який вже 26 р живе в Кракові. Дуже крутий та харизматичний, провів безплатну екскурсію, яка входить у вартість туру-"Королівський шлях". Решта платних екскурсій ми не відвідували.

Керівник групи Оксана Бартош, молода приємна. розумна, легка до спілкування. спокійна, врівноважена людина. Дуже великий плюс. що вона є україномовна. По дорозі до Кракова інформувала про перетин кордону. про санітані зупинки. ближче м. Кракова, розповідала коротеньку історію Кракова, традиції і т д. Інформувала людей про екскурсії.

Саме місто Краків дуже гарне. нам там все дуже сподобалося. За 2 неповних дні. ми як молода пара, встигли обійти весь центр, багато історичних пам"яток, історичних районів, річку Віслу. центральну частину. два рази відвідали торговий центр Галерея краківська.

Вечером нас поселили в готель Закліки. Хоч готель зовні був ніякий-номера були шикарні. нові на тверду 5, велике двохспальне ліжко. великий санвузол. багато великих махрових рушників. телевізор, електочайник. чай, фен. В 7 ранку нас чекав сніданок-шведський стіл. хоч це було і дуже рано нас це влаштовувало, адже більше часу було на прогулянки по Кракові. Сніданок був різноманітний. європейський. смачний, було все за різними побажаннями. Тещо згадаємо зараз напишемо - чай. кава, соки. різні м"ясні

сирні нарізки. омлети, яйця. сосиски, салати. овочі. фрукти, солодке. йогурти.

В 16 год наш автобус забрав нас з цього місця. де висадив зранку. Назад їхали також з санітарними зупинками. правда дещо довго постояли на кордоні, але це не вина водіїв. чи керівника групи, а проблема українського і польського кордону. Перетнувши кордон приїхали на вокзал, а після того і на Термінал А, де нас чекав львівський дощ і мене знову "приємно" здивувало парковка Терміналу А, коли я туди прийшов в дощ. ніякого охоронця на парковці не було, а була табличка на будці, на якій було написано. що охоронця треба кликати з середини Терміналу А, і я знову ж таки в дощ. пішов в Термінал А. покликати охоронця. ЗРОБІТЬ АВТОМАТИЗОВАНУ ПАРКУВАЛЬНУ ЗОНУ. А НЕ БУДКУ В ЯКУ ЗАХОДИТЬ КОЖЕН ВОДІЙ, ЯК НА КОЛИШНІ ПОСТИ ДАЇ І ШУКАННЯ ОХОРОНЦЯ НА ТЕРМІНАЛІ А ЩОБ ВИЙХАТИ З ПАРКОВКИ. ПАРКУВАННЯ ЦЕ ЄДИНИЙ МІНУС, З ЯКИМ МИ СТИКНУЛИСЯ ПІД ЧАС ЦІЄЇ ПОДОРОЖІ НА ПОЧАТКУ ЯК ПРИЇХАЛИ. І ВКІНЦІ ЯК ВИЇЖАЛИ.
Реклама
Відгуки про інші тури