Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя перша поїздка закордон

"Романтична атмосфера, крута компанія і неймовірні краєвиди. Ця поїздка назавжди залишиться в моєму серці ❤"

Відгук туриста Аккорд тур mariarunka (Львів) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 12 березня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2019
Голосов 4 «
Всі лідери

Відгук на тур Французький поцілунок!!!

Дякую компанії Аккорд тур за організацію такого туру. Програма дуже насичена але ми встигали все подивитися і гіда послухати, пофотографуяатися і просто погуляти. Досі під враженнями - Краків, Дрезден, Париж, Прага, і все за 5 днів.

Особливо я чекала зустрічі з Парижем. Здається одного дня дуже мало щоб побачити це місто у всій красі, але наш керівник групи, Марія Миган, неймовірний організатор. Нас чекала захоплююча подорож по самих мальовничих місцях Парижу: відвідали собор Паризької Богоматері, Лувр, Латинський квартал, музей Фрагонар - світ запахів і насолоди, побачили Ейфелева фежу з висоти пташиного польоту на оглядовому майданчику Монпарнас (про таке можна було лише мріяти, обов'язково раджу відвідати). Пізніше прогулялися на кораблику по Сені і вечірньою програмою були "Вогні нічного Парижу" Загалом 20 тис. кроків за день, але воно того варте!!! Тому величезна подяка за таку організацію, маю надію ще зустрінемося.

Дякую за гарну підбірку фільмів, з якими час в автобусі пролітав непомітно та водіям, з якими ми завжди відчувалися у безпеці, за хороші готелі із смачними сніданками і неймовірні враження!

Я дуже хочу здійснити подорож в Саксонську Швейцарію "Чарівність Ельби" і тепер точно знаю до кого звернутися.
Реклама
Відгуки про інші тури