Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш перший автобусний тур

"Найкращі з усіх (Рейс 166)."

Відгук туриста Аккорд тур ulgur (Калуш) на тур
Поїздка: 23 березня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Апрель 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Найкращі з усіх: Краків, Відень, Будапешт!

Це наша перша подорож Європою. До того ж, вона співпала з весняними канікулами в школі, тому дітей в нашій групі було майже половина. Це було добре, бо ми теж їхали з 2 дітьми, але також через це було багато автобусів і тому на митниці ми прочекали 5 годин. Тому, якщо їдете з дітьми передбачте це, придумайте їм якесь заняття. : -).

Дітей було багато, тому зупинки робили часто, десь через 2 години. Приїхали в Краків десь в 19 годині. Вечірня прогулянка Краковом чудова, особливо королівський замок. Далі переїзд в готель і поселення в десь в 21:30. Готель Santorini Кракові мені найбільше сподобався. Кімната зручна, чиста, душ, і т. д.

Взагалі організація, планування в Акорді приємно вражає. Всюди нас чекали, все наперед домовлено, в готелях теж поселення-виселення групи (з 40 чоловік!!) хвилин 10. Також гід створила групу в Viber, куди ввечері скидала розклад наступного дня.

День 2.

Сніданок в 7 ранку. Шведський стіл. Вибір страв був великий, на всі смаки: молочні кашки, соки, йогурти, сири-ковбаси, різні салати. Потім виселення, переїзд в центр Кракова і оглядова екскурсія. Веселий екскурсовод Станіслав зумів зацікавити і дорослих, і дітей.

Далі були по програмі 2 факультативні екскурсії (більшість в нашій групі вибрали Аквапарк і Вавель). Решта малий вільний час. Ми теж вирішили походити самі, пообідати, купити сувенірів. Наш гід Ірина роздала всім карту міста, але для самостійних екскурсій дуже зручно мати GPS-програму на смартфоні, щоб орієнтуватись, де ти знаходишся і як добратись до точки збору (в мене була MapsMe - офлайн програмка, рекомендую). Обмінників (поміняти долари, євро на злоті) в центрі міста дуже багато навіть ввечері. В кафе, магазинах можна розраховуватись і карткою (моя Приват-Gold працювала в усіх країнах).

В 17 год збір після екскурсій і переїзд в Брно.

День 3.

Готель Воронеж-2 (Брно) хороший, правда Wifi слабкий, але зате дуже крутий сніданок. Велич-ч-ч-езний вибір страв і фруктів. В 7:30 виселення і переїзд в Відень. Відень вразив своєю величчю і красою. Треба буде ще колись повернутись. І не на один день. Взагалі всі 3 міста подорожі по-своєму красиві, особливі. В 9:30 оглядова екскурсія по центру і далі 2 факультативи (Наша група вибрала Відень величний і Шенбрун). Ми ще вдома запланували відвідати Зоопарк, так і зробили. Він теж розташований на території біля палацу Шенбрун. Маса різних звірів, отримали величезне задоволення спостерігаючи за пандами, лінивцями, фламінго, ведмедями, обідом жираф, побували в тропік арії. В 16:30 збір на площі Марії-Терези і переїзд в Будапешт. Ввечері в Будапешті ще одна факультативна екскурсія - прогулянка на кораблику. Варто відвідати, але потрібно щоб була гарна і тепла погода, бо корабель відкритий. В 21:30 поселення в готель. Готель Atlantic непоганий, але значно скромніший за 2 попередні.

День 4

Зранку у нас була одна факультативна оглядова екскурсія по по Пешту. І оскільки наша група вибрала 2 екскурсії в Єгері, з міста ми виїхали в 10 ранку. В Будапешт теж треба буде повернутись. Він такий масштабний, величний і красивий. Хотілось би більше часу там провести. : -)

Ну, і на завершення пригода, що з нами трапилась. Поки вся група була на факультативах, ми вирішили погуляти містом Егер і завітали в піцерію. Оскільки часу було небагато, через неуважність наш син забув там свій рюкзачок. Згадали про нього аж в Україні. Як наш син плакав, адже там залишились цінні для нього речі. Чесно кажучи ми з дружиною вже не надіялись повернути рюкзак. Але син знайшов у фейсбуці сторінку тої піцерії, я з допомогою гул-перекладача зв’язався з ними і вони підтвердили наявність у них рюкзака. Хочу подякувати нашому гіду Ірині за те, що змогла повернути таку цінну для нашого сина річ додому, як кажуть світ не без добрих людей.

Повернулись до Львова десь в 1 годині.

Ще раз хочу подякувати гіду Ірині, водіям і всій команді Акорду за приємно проведені канікули.

Реклама
Відгуки про інші тури