Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

ьджьдє

"гнршлорло"

Відгук туриста Аккорд тур Наталия (КИЇВ) на тур
Поїздка: 12 квітня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Апрель 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Прекрасна венеціанка! Відень, Верона і Будапешт!


не хочеться писати забагато перейду відразу до висновкі:

1. хочу подякувати гіду Олександру що все - таки викроїв час на Будапешт, хоч це і було в програмі.

2. хочу звернутися до акорд туру, зробіть більш організовану програму, нічого не встигаєш по Вашій програмі, все галопом, постійно все спіхом, нічого не вдалося ні купити ні поїсти нормально тому що всі дні ми просто спішили.

3 час проходження кордону має бути у Вас закладений завчасно, а не має бути це як причина того що ми постійно спішили.

4. можна автобуси більш комфортні вибирати, хоча б для нічних переїздів, всю ніч дуло холодним, так холодно в ноги мені було тільки взимку а звернувшись до водіїв щось зробити, вони сказали що нічого не можуть зробити, а гід взагалі вразив сказавши, що ми можемо потерпіти - це мене просто вбило. Але як вияснилося потім можна було виключити клімат контроль і все було би добре.

5. Акорд - тур, якщо у Вас єекскурсія Мілан треба писати від 10 чоловік, якщо ви стільки вкладаєте екскурсій пишіть що це по бажанню а не обов язково щоб отримати відсоток.

6. Вільний час до 24:00 в незнайомому місті, з температурою + 7 не дуже як би то, і можна було виїхати на ніч щоб вільний час був вдень а не вночі.

7. Єдине що приємно вразило це готелі по туру, комфортні, сніданки смачні.

8. Акорд тур, якщо ми проїжджаємо країни по напрямку туру, наприклад Словенія треба писати що це транзитна зона а не включати як країна яку можна відвідати.

9. Санітарна зупинка в 4:00 на 45 хв і екскурсія о 6:00 також не має плюсів, тим паче що в місті в такий час все закрито, а в макдональдсі я можу і в Києві посидіти.

Отож Акорд тур не раджу більше нікому і з ними не поїду.

Якщо ви тур дешевий не значить що він має бути гамняним і відноситися до людей як до свиней. Або зробіть дорожче, або зробіть менше країн а робити через ср-ку пробачте це не альо.


Реклама
Відгуки про інші тури