Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мрії здійснюються!

"У пошуках незабутніх вражень"

Відгук туриста Аккорд тур Лариса (КИЇВ) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 12 квітня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Апрель 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Вітаю, милий Амстердам!

Подорож в Нідерланди була моєю давньою мрією. Цього року ми з донькою вирішили здійснити цю мрію. Плануючи відпустку, ми обрали для відпочинку тур "Королівські промінчики - БеНіЛюкс", однак через недостатню кількість бажаючих на нашу дату тур було відмінено.

Хочу подякувати туристичній компанії "My travel" в особі Ярослава Курочки за оперативне повідомлення про відміну туру та запропоновані альтернативні варіанти, серед яких був і тур "Вітаю, милий... або 3 дня в Амстердамі! "

До початку подорожі настрій був зіпсований нерівнозначною, на нашу думку, заміною туру. Але все кардинально змінилось, коли ми сіли в туристичний автобус і подорож розпочалась (наш рейс 818). Комфортний та зручний автобус, досвідчені водії, нові знайомства, високопрофесійний керівник групи Толік Лучко, який не залишав без відповіді жодне запитання, підіймав настрій своїми гуморесками, проявив високі організаційні здібності та став улюбленцем всієї групи. Дуже дякую вам за незабутню подорож та неймовірні враження!

Також хочу подякувати Компанії "Аккорд-Тур" за такий вдалий маршрут, цікаві екскурсії. Тепер буду планувати наступну подорож таким чином, щоб саме Толік Лучко був керівником групи. Дуже хочу знову почути його "Секретарку" у виконанні автора)))

Неймовірна подорож та океан позитивних емоцій!

Реклама
Відгуки про інші тури