Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Дійсно дуже соковитий вікенд!!!

"Надзвичайно крутий відпочинок! Поїхали удвох із дружиною та зустріли свої два дні народження в Італії. Говорити про Італію у відгуках на мою думку - це не коректно! До Італії потрібно їхати ще і ще! А от про сам тур трішки розповім. "

Отзыв туриста Аккорд тур Юра (Коломыя) на тур
Поездка: 16 апреля 2019
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Апрель 2019
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Сочный викенд: Верона, Рим, Венеция!

Організація - все продумано майже добре, решта все залежить від обізнаності туриста. Туристична компанія свою роботу знає дуже добре. Для нормально вибагливих туристів сервіс на рівні. Понтовим туристам краще сидіти вдома.

Компвнія у нашому турі зібралася не погана, автобус заповнений був на половину, тож місця було більш ніж достатньо. Автобус не першої свіжості, але чистий, справний, відносно комфортний. Шофери просто МОЛОДЦІ. Іхали акуратно, впевнено, швидко і надзвичайно були привітливими!

Окрема подяка керівнику групи - п. Інні. (Інна Затолока).

Все було продумано, інформація чітко була донесена до людей, ідеально складений графік туру, зупинок, екскурсій, відпочинку і т. д.

Дякуємо!

Екскурсоводи теж були просто неперевершені, від розповідей просто забирало дух!

Готель - тут найсумніше, що було в турі. До номеру питань нема, але сніданок - то це жах!!! Якась незрозуміла яєшня, яка першого дня була спорчена і її приготували знову лише після галасу від керівника групи, один вид дешевої вареної ковбаси, один вид сиру, порошкова кава з апарату, круасани і мюслі. ВСЕ!!! І так два дні. А де овочі? Ми ж в країні оливок, томатів, огірків та ін.... А готель мав 4 зірки над входом. Delta Florence****

Решту емоцій і всього передати в словах неможливо! Їдьте - і самі у цьому переконаєтесь!

Дякуємо всім, хто все це для нас організував!
Реклама
Отзывы о других турах