Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Поїздка з сюрпризом

"Довгий текст, але сподіваюсь комусь допоможе уникнути подібного"

Відгук туриста Аккорд тур Лілія (Фастів) на тур
Поїздка: 10 квітня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Апрель 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Приємний вікенд  Прага + Дрезден

Сказати що поїздка запам'яталась — нічого не сказати. Перша поїздка закордон, перша поїздка з дитиною... Почну в історичній послідовності:

1. Ми не зі Львову і дістатися місця старту подорожі можемо за годин 9—10, за 56 годин до виїзду з дому нам повідомили, що обраний і оплачений нами тур відмінили. Ніби нічого страшного, буває, але альтернативних варіантів нам не надавали добу (24 години, Карл!!!!)

2. Обравши тур почали чекати на інфолист, який отримали за 10 годин до виїзду. Нас запевняли що наш гід з нами зв'яжетьс за день до виїзду, але того не відбулося. В інфолисті номер телефону був неактуальний, а в офісі Аккорду відповідали що зв'язку з гідом не мають.

3. Гід таки вишов з нами на зв'язок і повідомив всі організаційні моменти, али ми вже були на той час в дорозі і поради були не актуальними.

4. Трансфер від вокзалу до Терміналу — тут все на 5+, тут взагалі питань немає. Все класно організовано, втобус зручний, теплий, чемні водії, супроводжуючі.

І тут почалася наша подорож, ми були заряджені емоціями в передчутті)

5. Автобус для туру з лише однією ніччю у готелі надали в рази гірший, ніж трансферний. Сидіння не відкидалися назад і весь час ми були виключно сидячи та і це не найгірше. В автобусі було щось несправне у системі кондиціонування (я не є автобусним експертом тому не можу вказати що саме) і всі ночі ми їхали в холоді. Ми були вдягнуті у кофти, куртки, шапки, накривалися пледами, але це не рятувало ситуацію і холод був нестерпним. В передній частині автобуса людям ставало зле від задухи, а задня частина замерзала у верхньому одязі. Звичайно про все повідомлялося як гіду, так і водіям, але спроби полагодити несправність в дорозі результату не мали.

6. Альтернативний варіант туру був дешевше того, що ми обрали спочатку і різницю нам досі так і не повернули. Сьогодні 8-ий день після закінчення туру. Також ніхто не пропонував ці кошти використати як турпакет. Поки ще чекаємо.

Звичайно ж що і вибачень за дискомфорт ми теж ні від кого не чули. Елементарно, по-людські можна ж просто перепросити за той холод і жахливі сидіння щоб загладити ситуацію.

Я це все написала з однією метою — туристи, задавайте кучу питань при замовленні туру і уточнюйте все що вас цікавить, щоб потім розуміти де закінчується грань між «туркомпанія-оператор може» і «туркомпанія-оператор зобов'язаний».

Всім бажаю чудових поїздок!!!
Реклама
Відгуки про інші тури