Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Перший тур і не дуже вдалий

"Поїздка супер, Міста дуже красиві, є на що подивитися, але були свої нюанси з нашим керівнком групи, читайте детільніше. "

Отзыв туриста Аккорд тур olgazayats (Львов) на тур
Поездка: 12 апреля 2019
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Апрель 2019
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Уикенд в Амстердаме + Берлин и Прага!

Все почалося і справді класно. З першого погляду хороший і привітний керівник групи - Олена, не багато людей в автобусі, швидкий перетин кордону. Але як тільки ми приїхали в Краків, пішли на оглядову екскурсію і звісно мав бути вільний час. Нам дали лише 20 хвилин вільного часу, так як Олену розізлило те, що ніхто не замовив додаткової екскурсії. За 20 хвилин оглянути Краків?! Як? Тобто всього разом півтори години в Кракові.

З Кракова ми вирушили в готель, в якому мали ночувати. Ще одна неприємсність. Зупинилися ми в кафешці щоб поїсти, двоє людей спізнилося буквально на 3 хвилин, тому що були великі черги, їх відчитували як малих дітей в школі і згадували це два дні, дуже неприємна ситуація.

Готель був під кордоном з Німеччиною, не кращий з кращих, дуже жарко, мальнека ванна кімната, але що мали то мали.

Другий день в Берліні. Все прийшло супер, але пані Олена знову розізлилася через те, що ніхто не замовив запропоновані екскурсії. Але ми люди самі провели гарно час.

Берлін дуже красивий. Все оглядали самі.

Невеличкий нічний переїзд і ми в Амстердамі. Ой, які я мала надії на це місто, та враження спортилися. Перш за все, ми поїхали в Кекенфох, все пройшло супер, але Олена не замовила білетів наперед, тому ми стояли довго і нудно в черзі.

А дальше почалося... Замовила Олена оглядову екскурсію. Екскурсовод Йосиф нудний, водив по таких закаулках, де нога туриста не ступала ще ніколи, нічого цікавого про місто я не дізналася, потратили весь вільний час і тут залишилося 20 хвилин вільного часу, бо вже потрібно було їхати на іншу екскурсію. Ми приєдналися до іншої групи, коли їхали Волендам - Заансе Сханс. Нас супроводжував керівник групи Анатолій (зі Львова). Це просто професіонал своєї справи. Так цікаво ще в поїздці не було, настільки людина віддається роботі, енегрійний, з почуттям гумору, в хорошому настрої, це була найкраща екскурсія. Раджу всім поїхати туди, дуже два атмосферні містечка, багато вражень.

Повернувшись в Амстердам в нас була запланована екскурсія «По "глибинці" Голландії» (це на кораблику) на 19:15. Пані Олена, яка ще в Кракові позбирала гроші за всі екскурсії, повинна була замовити білети наперед, що вона і не зробила, і ми спізнилися. Почала звинувачувати і хамити нам, що мов це ми спізнилися, довго були на санітарних зупинках, затори і так дальше, всі винні, тільки не вона. На кораблик ми спізнилися, прийшли о 19:40, провели годину часу на кораблику, враження жахливі, нічого не було видно, ніч, темно. О 21:30 ми вже мали їхати в Прагу, тому знову не було вільного часу взагалі.

Останній день в Празі. Оглядова екскурсія супер. Екскурсовод - бомба, показала нам як і куди дойти і доїхати, куди піти поїсти, в який магазин зайти. Прага - дуже красиве місто. Оглядали його самі, чесно сказати, все що хотіли, все побачили. І замовили станню екскурсію прогулянка на кораблику по Влтаві. Раджу всім!!! Дві години на шикарному кораблику, з шведський столом, дуже ситним, з аперативами та празьким пивом, все просто супер.

І про готель у Празі, готель набагато кращий ніж у Польщі. Можна навіть сказати на 3 зірки - суперовий.

Навіть не знаю як описати враження, поїздка ніби і пройшла класно, але якби не керівник групи, все було б ідеально.

Реклама
Отзывы о других турах