Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Галопом по Європі!

"Незважаючи на те, що це був не той тур в який я планувала поїхати, я ні про що не шкодую!"

Відгук туриста Аккорд тур Liudmyla.pl (Полтава) на тур
Поїздка: 21 квітня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Всі в Празі, а я в Парижі! + Діснейленд!

Для мене це був перший досвід такого масштабного автобусного туру. Нічні переїзди давалися важко, але все пройшло чудово.

Краків. Після довгої дороги нас зустрів чудовою погодою, блискучою Віслою, величним замком, справжнім драконом та Великоднім ярмарком (джурик, ковбаски, солодощі…ммм!).

Прага. Мені, як для людини, що не звикла до довгих мандрівок автобусом, нічний переїзд видався важким. Але готель приємно вразив, і після чудового відпочинку та ситного сніданку, я була повна сил знайомитися з містом Ста веж! Місто приємно мене вразило. Гуляючи Прагою, вдалося побачити майже всі головні (і не тільки) туристичні місця

Париж. Як сказав наш гід Іван: «Побачити Париж і померти, це не про нього. А от побачити Париж і переродитися, саме то». На оглядовій екскурсії нам показали майже всі головні локації міста. Розповіли як дістатися до тих, які не ввійшли в огляд, та роздали для орієнтування на місцевості зручні карти. Неспішно прогулюватися вуличками Парижу можна вічність. З додаткових екскурсій всім рекомендую обрати «Вогні нічного Парижу», ви точно не пошкодуєте! Готель в Парижі був трошки далеченько від самого міста, але номера були комфортні, а сніданок, на диво, ситним.

Діснейленд. Дитяча мрія нарешті здійснилася! Казковий світ ожив наяву. Але раджу запастися терпінням, бо на деякі атракціони черги мінімум по 2 години. До парка атракціонів ми з подругами вирішили добиратися самостійно і це був корисний досвід.

Відень. Ніколи не думала що мені так сподобається це місто! Чисте, охайне і не метушливе. Вражає своєю архітектурою. З додаткових екскурсій всім рекомендую обрати «Величний Відень», після якої ви неодмінно зрозумієте, ще це не прості слова!

Від туру я отримала море вражень, бурхливих емоцій та приємних спогадів!

P. s. Окремо хочу подякувати нашим водіям (хлопці, ви справжні професіонали, так тримати) та керівнику групи (Марія, ви справилися на 100%. Ваші поради не раз знадобилися мені, а швидкість з якою ви вирішували проблеми просто блискавуча. І для мене було важливо, що при вирішенні будь яких питань щодо туру, ви цікавилися думкою кожного і, як у демократичному суспільстві, обирали більшість).

Дякую!

Реклама
Відгуки про інші тури