Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший автобусний тур

"Величні міста - море вражень!"

Відгук туриста Аккорд тур nozomi (Івано-Франківськ) на тур
ще
15
фото
Поїздка: 20 квітня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

В тур їхали з чоловіком вдвох, до Львова з Івано-Франківська на автомобілі, який залишили на автостоянці Терміналу А, вартість автостоянки 30₴ на добу.

Керівник групи Мороз Юрій гарно організовував і скеровував всіх членів групи. Автобус комфортабельний Неоплан в дорозі включали досить цікаві фільми (в основному франц) і музику.

Встигли побачити Краків. Прага неймовірна! Це ЛЮБОВ❤️❤️❤️

Відень - дуже все швидко, можна сказати не бачили нічого толком! До речі про Відень, пишу спеціально для туристів, які обиратимуть платну екскурсію у Відні. По програмі є 2 платні екскурсії: Величний Відень і Шенбрунн. Ми з чоловіком обрали Шенбрунн (вартість 18€), так як чули про красу цього місця. В результаті, нас провезли 10 хвилин в автобусі, на вході екскурсовод сказала, що хто не йде в музей і не купував квиток за додаткових 15 євро, може гуляти собі по території доки автобус нас не забере. Тобто за 18 євро отримуєте тільки трансфер до палацу.

На території є дуже багато цікавих місць: величезний зоопарк найстаріший у Європі, лабіринт і ще багато інших локацій, всі вони за додаткову оплату. Щоб побачити це місце і оцінити всю його красу потрібно мати цілий день, а не 2 години!!! Тому за такі гроші не раджу! Крім того, вважаю, що керівник групи повинен був попередити, що екскурсію для нас проводити не будуть, а просто привезуть і відпустять на всі 4 сторони!

Будапешт ввечері розкішний! Всім раджу йти на кораблик.

Загалом поїздка вдалася, все йшло по плану і майже вчасно.
Реклама
Відгуки про інші тури