Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Дивовижна архітектура та море квітів і сиру

"Цікавий, змістовний і дуже красивий тур"

Відгук туриста Аккорд тур Lena (Куп
ще
18
фото
Поїздка: 17 квітня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Зустрінемось в Амстердамі + парк "Кекенхоф" і парк розваг Ефтелінг!!!

Протягом всього туру нам неймовірно щастило з погодою, увесь час було сонячно та тепло, лише у Кракові накрапав невеликий дощик. Готелі по всьому маршруту були хороші, зручні, затишні номери. Сніданки в цілому гарні, але у Apart Hotel Sehnde був дуже скромний сніданок, порівняно з іншими готелями. Якщо в останню ніч вас поселять у готель Picaro у Польщі, то ранком буде можливість продегустувати та повною мірою насолодитись польською кухнею (включаючи перші страви, гарніри, м'ясні страви тощо).

Зі Львова виїзд був о 7:30, кордон ми пройшли швидко, тому встигли у Вроцлав. Екскурсія була цікавою, проте, на жаль, досить короткою за часом. У цьому місті обов'язково спробуйте дуже смачний місцевий пончик (коштує 4 злотих, приймаються злоті та картки).

Другого дня нас чекав Берлін. Це дивовижне місто, де історія тісно і гармонійно переплітається з сучасністю. Обов'язково окрім безкоштовної оглядової екскурсії раджу брати також екскурсію “Берлін крізь часи”. Це автобусна екскурсія, є фотопаузи, маршрут та об'єкти зовсім інші, ніж на оглядовій екскурсії. Обов'язково спробуйте німецьке пиво та шоколад, дуже смачні. Між екскурсіями буде близько години вільного часу. Єдиним мінусом Німеччини є відсутність безкоштовних туалетів на автобані (платний 50-70 центів), проте при відвідуванні останнього часто дають чек, за яким можна отримати знижку у супермаркеті на цій же заправці. Аналогічна ситуація діє і в Голландії.

Третього дня нас чекав Амстердам. Місто цікаве, незвичне, але, як на мене, надто метушливе та гамірне. Повз увесь час проносились велосипедисти, трамваї… Якщо автобус буде стояти біля кафе “Ван Гог”, навпроти є гарний супермаркет. Крім того, неподалік є вулиця, що веде до Площі Дам, де ставши спиною до стели і обличчям до готелю Редполан потрібно пройти через провулок і ви потрапите до Кварталу Червоних ліхтарів. Ми ходили ввечері туди самі, без екскурсії. Як на мене, цього цілком достатньо. Також самостійно при наявності часу можна покататись на човнику по каналах. Ми цього не робили, бо під час пішохідної екскурсії та дорогою в готель проїжджали вздовж тих самих каналів.

Обов'язково відвідайте екскурсію “По “глибинці” Голландії”. Заансе Сханс чудовий, атмосфера неймовірна, але близько години часу на таке місце, як на мене, замало. Далі на вас чекає сироварня з дегустацією сирів, які потім можна купити. (Ціни 9,5-13,5 Є за головку 380-500 грамів, соуси 3,5 Є). До речі, сири раджу купувати саме тут або у Делфті, бо в Амстердамі вони дорожчі. Після потрапляємо у Волендам. Це діюче рибацьке селище, де продається неймовірний оселедець (2,5 Є за бутерброд) та смачне морозиво (близько 1,7 Є за кульку). Волендам-дуже затишне, тихе містечко.

Четвертий день. Ось він — парк Кекенхоф! Немовірне місце, краса квітів просто вражає, повсюди чудові аромати рослин, безліч фотозон. Але, на жаль, у нас було лише 1 год 40 хв. на його відвідування. Цього замало, потрібно хоча б години 3. Пам'ятайте, навесні у парку цибулини тюльпанів не продаються (лише посаджені у горщиках), тому купуйте їх в Амстердамі, Волендамі або Делфті! Ми про це не знали, тому планували купувати цибулини саме тут. Цікавою є також екскурсія “По перлинам Голландії”. Делфт є дуже затишним, привітним, з неймовірним вуличним ринком, дешевим сиром. Вільного часу було близько 1,5 години. Цього досить, навіть можна і менше. Екскурсія по Гаазі є автобусною, з фотопаузами, теж досить цікава, а на завершення ви побуваєте на морі, на Північному морі. Відчуєте його дух, силу, спробуєте температуру води.

П'ятого дня на нас чекав Дрезден. Місто дуже гарне, а оглядова екскурсія просто чудова. Після цього обов'язково раджу поїхати до парку “Бастай”. Дорогою туди дуже добре видно ті 3 замки над Ельбою, до яких також можна взяти екскурсію (у нас вона не відбулась, бо не набралось людей), але й без екскурсії все чудово видно. Сам парк унікальний, це щось таке незвичне і зовсім не схоже на інші парки, як на мене. В парку буде багато вільного часу, можна зробити достатньо фото.

В останній, шостий день, ми прибули до Кракова. Цікаве польське місто, гарний Вавельський замок з неймовірною легендою про дракона, затишні вулички, красива архітектура… У нас відбулась додаткова екскурсія “Серце Кракова — Казімеж”. Змістовна, цікава екскурсія про історію євреїв та єврейського кварталу в Кракові. Ця екскурсія пішохідна, від центральної площі до Казімежу потрібно пройтись швидким кроком хвилин 15. Єдиним недоліком останніх двох днів, як на мене, була відсутність вільного часу між оглядовою екскурсією та додатковою. Виходило так: або ти ідеш на екскурсію, або маєш вільний час у місті і можеш купити продукти, сувеніри тощо, а хотілося б мати можливість це все сумістити.

В цілому тур мені дуже сподобався. Він цікавий, змістовний і дуже красивий.

Хочу подякувати всім нашим екскурсоводам, керівнику групи Анастасії Юрків та водіям Степану та Петру за гарний відпочинок.

Інші відгуки Lena

Календарь 29.07.2019 - відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття
Голосов 4
Календарь 13.08.2018 - відгук на тур Тільки чудеса… і нічого більше
Голосов 3
Календарь 15.08.2017 - відгук на тур Родзинки Закарпаття
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури