Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутный відпочинок

"Шарм, захоплення та деякі нюанси"

Відгук туриста Аккорд тур Танюшка (Кам
Поїздка: 17 квітня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2019
Голосов 38 «
Всі лідери

Відгук на тур Зустрінемось в Амстердамі + парк "Кекенхоф" і парк розваг Ефтелінг!!!

Ми провели незабутню відпустку, отримали масу позитивних вражень та емоцій. Протягом туру нас супроводжувала гід Анастасія Юрків, її робота непроста, інколи вона навіть була екстремальною, проте Настя не завжди справлялася з своїми функціями, наприклад: не своєчасно інформувала про затримку виїзду, і вся група вимушена була чекати. Інколи думка туристів взагалі не враховувалась, все було запрограмовано так, щоб отримати мах від факультативів, але ніяк не насолодитися місцями, де хочеться бути вічно, давши більше часу. На мій погляд, дуже важливо організувати у турі все на вищому рівні, адже мова йде про імідж компанії та її авторитет. Водії, які супроводжували нас у турі – професіонали, проте не обійшлося без заторів, ремонт доріг, затримок тощо, все це неможливо передбачити, єдине зауваження - ввічливість, якої інколи бракувало нашим водіям.

Тепер все по черзі

1 день Вроцлав.

Вроцлав – Львів в мініатюрі, цікава архітектура, площа Ринок, багато гномів, які переслідували нас протягом подорожі по місту, але я не можу сказати, що Вроцлав мене захопив, нічого незвичайного. Факультативна екскурсія, яка проходила у Вроцлаві була найгіршою, з тих, які взагалі могли бути у турі, душе швидко, неорганізовано та не професійно. На екскурсію були запрошені 2 групи, половина туристів залишалася позаду, а екскурсовод попереду, головне було вкластися у запланований час, на якість послуги ніхто не звертав уваги. Екскурсовод не професіонал своєї справи.

2 день Берлін

Захопив, вразив своєю величністю, шармом, граціозністю. Неймовірно гарне місто, де хочеться гуляти, насолоджуватися та отримувати задоволення від проведених там хвилин. Екскурсовод, що проводила пішохідну екскурсію, молодчинка, яка змогла зацікавити та придати особливу родзинку нашій прогулянці, дуже сподобалася, викладалася на повну.

3 день Амстердам

Амстердам – місто каналів, велосипедів, бурхливого життя, місто що вражає своєю красою з одного боку, але пригнічує брудом, дуже швидким темпом життя, вседозволеністю. На екскурсію, що входила у вартість туру ми запізнилися, несвоєчасно виїхавши з готелю, тому вона була дуже прискорена, необхідно було бігти за Русланом, щоб послухати його розповідь.

Заансе Сханс та Волендам – факультативна екскурсія на якій варто побувати, отримати насолоду від глибинки Голандії, побачити старовинні млини, кломпи, отари овець, ферми. Волендам зачарував своїми хатками, де хотілося зупинити час, опинившись у казці. Екскурсовод не досить добре була підготовлена, дівчина не мала мікрофону, доводилося прислухатися, притиснувшись до неї досить близько, щоб почути історію та дізнатися про побут голландців.

4 день Кекенхоф

Нарешті… день, заради якого було придбано тур настав!!! Довгоочикуваний …. ось він………………і тут новина…. час, який відведено на прогулянку по парку ТІЛЬКИ 2 ГОД, на парк в якому хочеться гуляти, насолоджуватися, милуватися неземною красою, відведено так мало часу! Прошу керівництво переглянути програму даного дня, день не спланований, ні для туристів, що відвідують факультатив, і для тих хто його не відвідує, оскільки час для тих хто не їде на екскурсію збільшино на 1 год. При цьому відвідавши Делф екскурсовод відводить 1,5 год вільного часу, якого забракло в парку. Навіщо? Це вже питання до організаторів.

5 день Дрезден

Дрезден – місто мрія, величне, неймовірно красиве, місто вражень та захоплень. Я не можу словами описати всі ті емоції, які супроводжували мене тут! Особливої пікантності додала під час екскурсії наш екскурсовод, яка виклалася на всі 200%, проводячи екскурсію, закохала у історію міста, подарувала неймовірний драйв та позитив не тільки дорослим, але й дітям.

6 день Краків

Краків – місто, яке дуже сподобалося, на відміну від Вроцлава, цікаве архітектурно, багате легендами, які нам розповідав наш екскурсовод Микола, вказуючи на ті чи інші об’єкти, захоплення переповнювали мене під час екскурсії, професійно та доступно.

Я хочу відмітити, що ми провели незабутньо нашу відпустку, отримали масу позитиву та незабутніх вражень, були негативні моменти, недоліки, проте ми на них не звертали уваги, але вони були і про них не можна мовчати!!!

Реклама
Відгуки про інші тури