Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутній рейс 9-1-1

"Зібралась на подорож компанія із 3 дорослих і дівчинки Яринки (11 років). І вийшло бюджетно, не напряжно, і позитивно!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Василь (Вінниця) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 20 квітня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2019
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Happy days або 5 столиць!!! ...Берлін, Прага, Відень, Будапешт та Варшава...

Наш білий „Мерседес”, два молодих водії, і тендітна супроводжуюча Віталія Пономарьова спрацювали, як швейцарський годинник. Ми розслабились, і складали у валізу нескінченний потік несамовитих вражень))

Варшава – це різнокольорові затишні будиночки, тихі вулички, говорущий приємний гід Наталя, атмосферний відпочинок у вуличних кафешках. Незрозумілі для нас супермініатюрні великодні кошики, з крашанкою і двома шматочечками колбаски. Прикольно, поляки зовсім нас не розуміють. Я розвертав величезний щит із меню, щоб пояснити, що ми замовляємо. Ага, але випічка все одно згоріла))

Берлін – вражає розкутістю німців. Сонце, молодь із пивом гріється на травяних газонах, на плитах набережної. Жодного поліцейського. Ми теж прим’яли ту траву. Ми теж їли німецькі сосики, купували баварське пиво. Які крепкі пацани працюють у них офіціантами! І да – прогулялись перед рейхстагом напередодні 9 травня. І непогана ідея – вигукнути там „Слава Україні”. А незнайомі дівчата підтримали - „Героям слава“))

Прага – найяскравіші знімки, нескінченна тепло-оранжева архітектура, весняна зелень і тепле сонце. Кручені вулички грались із нами – півгодини ми брели замріяно у напрямку причалу, а прийши звідки починали)) Годували граціозних лебедів. А незабутня прогулянка по Влтаві, нас підіймали та опускали у шлюзах, ми, по-українськи, не соромились спустошувати шикарний шведський стіл. А вечірня екскурсія з білявою відьмачкою Вікою – це бомба усієї подорожі. Театр одного актора! Незвично, заворожує. Потрібно бачити, якими великими очима зустрічні проводжали нас. Ми гордились))

Відень – потужність класичної архітектури. Мокрі спини, мокрі ноги. А саме Відень приворожив моїх дівчат! Яринка, писала реферат у школі про чудний будинок Хундертвассера. А тут він вживу! (Вона писала і про танцюючий будинок у Празі - і його побачила!) Середьньовічні карети, архітектура-архітектура-архітектура. Яринка перевірила в інформцентрі свої знання англійської. Все на ура! Шокував красою замок Бельведер - на фоні дощу, зеленого газону, ставка, фонтанів, і біло-червоних тюльпанів))

Будапешт – яскраве, достойне завершення нашого вояжу. Повний романтик, який словами не описується. Золоті вогні мостів і палаців, золоте шампанське, плескіт золотих хвиль, колоритний західноукраїнський говір нашого гіда, впереміжку з класичною музикою. Одне слово – Дунай… Релакс після п’яти столиць. Тренуйтесь фотографувати в темряві)) Але це ще не крапка…

Львів – три години для справжніх туристів - вічність. Суперстилізований ресторан Криївка у центрі – жирнюча крапка подорожі. Партіотично, пізнавально, ситно, смачно))

Підведемо риску. Ціна подорожі – 11 000 грн. Що маємо? Тисяча фотографій, мільйон вражень, мільярд планів)))

Реклама
Відгуки про інші тури