Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Майже без слів ТОЧНО НІКОМУ НЕ РАДЖУ

"Початок відпочинку був надто далекий від ідеального...а люди які були поставлені допомагати - мало не зруйнували усе вщент... сумно."

Відгук туриста Аккорд тур Знаючий (Луцьк) на тур
Поїздка: 02 травня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Свято в три дні!

Доброго усім дня. Для тих, хто запланував відпочинок у Будапешті та Відні, можливо буде цікаво почути декілька слів, про те, як усе може відбутися...

Розпочну з того, що при придбанні туру, усі якось забули проінформувати що таке "ТЕРМІНАЛ А" просто у Львові. Зазвичай це іменник, а не власна назва, і вона як правило вживається в словосполученні АЕРОПОРТ... Незнаючи різницю ціх слів, нам довелось догянаяти свій атобус уже не у Львові а в Стрию, тому що на просте запитання по телефону до керівника групи - КАТЕРИНИ (яка як потім виявилося поганенько володіє українською мовою, тобто реально не розуміє значення слів) - де знаходиться "ТЕРМІНАЛ А" ми декілька разів отримували відповідь - Термінал А - це термінал А, він знаходиться в ТЕРМІНАЛІ А.... ну дуже все логічно. Про епопею посадки на автобус, можна говорити довгооооо, від того настрою на поїздку не "прибавиться". ТЕПЕР по суті подорожі, якщо можна припустити, що наше відставання від автобуса було одиничним випадком, ПРОТЕ ЦЕ НЕ ТАК))))) двоє пасажирів групи нас наздогнали в МУКАЧЕВОМУ (їм там було ближче, але вони з трудностями дісталися в місце зустрічі через недолугі підказки керівника групи 0 - КАТЕРИНИ, ще двоє туристів долучилися до нас...... в самому БУДАПЕШТІ))))) Звичайно їх ніхто не чекав на Український стороні, і люди були просто кинуті на призволяще в очікуванні десь під УЖГОРОДОМ. Нашому здивуванню не було меж, коли зранку наступного дня, в нашому автобусі було поповнення))))

Так, тепер про поїздку: Будапешт - прибуваємо в 18-19 год вечора і нам дістається ГІД, який за 60 хвилин показує нам визначніші місця на площі в 100 м2... КАРЛ, усього 100 метрів по набережній і все. Так, пальцем вона показує кудась у далечінь, кудись аж за обрій, але... не цього я очікував, не цього.

2 день - поїздка у Відень. В обумовлений час керівником групи на сніданок в готеліі виходять ще мільйон туристів і тому спричиняється тиснява. в результаті щатримки поїздка трішки зсувається... при цьому, КАТЕРИНА постійно плутається в годинах, хвилинах та місцях виїзду.... Відень чудовий, екскурсовод проходить за півтори години з Вами багато визначних місць, розповідає гарні історії... все супер, окрім КАТЕРИНИ.

На третій день, часу на заплановані екскурсії немає взагалі. Виїзд в 12.00 а екскурсії з 10 тільки розпочинаються... так що просто ШОПІНГ...

ОДНА радість вечірній тур на кораблику по ДУнаю, з шампанським в перший день - після нічної поїздки, шампанське реально розслабляє))))
Реклама
Відгуки про інші тури