Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Жахіття!!! Дуже жалкую що купила !

"Готелі вбиті з жахливими сніданками, автобус зламаний( порвала 1 сукню і 2 пари штанів), гід огидна!"

Отзыв туриста Аккорд тур Irnrnrn (Львов) на тур
Поездка: 10 мая 2019
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Май 2019
Голосов 0 «

Отзыв на тур Наш красивый уикенд!

«АкордТур», ох ви і кидалово! Тур жахливий!!!!!! Гід МАР’ЯНА ЯНІТСЬКА жахлива! Співчуваю, якщо у вас вона була/буде! Як з‘ясуваллся потім, всі купували його за ~145€, а я купувала за 2 тижні до від‘їзду, тому за 205. Доплатила за передні місця 20€ здається, і порвала сукню за 1800 грн і 2 пари штанів в автобусі ! На, що наша хірова гід відповіла «Ну то пересядутьте назад!». Норм, чому б ні! Я ж по приколу купила передні місця. А тепер про нашого хорового гіда МАР‘ЯНУ! Тупо сіра миша! Слухати неможливо «Гуляш... еееее... гуляш національна... ееее... тобто гуляш є національною, є національно їжею, національною стравою... ееее». Здерала лише гроші! Не оплачуйте додаткові екскурсії! А краще не їдьте з цим гамняним «АкордТуром»!!! Тупо все псувала! Коли туристи просилися в туалет або поїсти «Ну ви ж самі оплатили екскурсії, я не можу вам виділити час». Як така може бути гідом?! Завжди їздила з іншим туроператором і дуже жалкую, що в цей раз купила хіровий «Акорд Тур»! Увесь час гнали в шию на санітарних зонах, в той час коли водії курили і пили каву на раслабоні.

Готелі буди жахливі! Замість програмного готелю в Празі поселили в хостелі! Води ввечері теплої не було! Сніданки жахливі! Ковбаса, сир, хліб, варене яйце, нарізаний огірок чи помідор, банан і йогурт. Що це ХЕРНЯ? Зірвала шлунок такими «сніданками». В Будапешті така сама ситуація, от тільки там готель типу 4 зірки, але від хостелу нічим не відрізнявся! Ще й біля залізничних колій, стоянок фур, шиномонтажки на окраїні міста! Грибок у душевій! А потім ще не дали можливості в магазин зайти! Санітарні зупинки «Кімната щастя, кімната щастя». Єдина фраза на яку вистачило мозку у гіда! Люди в автобусі бухали коньяком і їли бутерброди з м‘ясом, а їй похер! А яка мать вашу різниця, що вонь на увесь автобус! МАР‘ЯНА ж не знає які продукти не можна їсти в автобусі! А звідки їй про це знати?!

Дуже жалкую, що купила тур «АКОРДТУРУ»! Увесь час чекала, коли це жахіття закінчиться! Не купуйте їхні тури! Чула від багатьох в автобусі, що це останній тур з цим жахливим туроператором!
Реклама
Отзывы о других турах