Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найбільш невдала поїздка

"Тур для тих хто любить якнайбільше часу провести в автобусі. Мінімально і швидко побачити нові міста. Матвійчук Вололимир - випадкова людина у туризмі, хоча був призначений керівником групи."

Відгук туриста Аккорд тур Думанська Юля (Львів) на тур
Поїздка: 17 травня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Празькі дні… кришталеві  Дрезден, Краків

Розпочну із того, що було заплановано дану поїздку якраз до Дня народження. За три дні до туру оператор підтвердив виїзд зранку, а ввечері виїзд на заплановану дату було відмінено і перенесено на іншу дату.

У автобусі уся група в день виїзду зібралась вчасно і чого ми ще чекали приблизно 20-30 хвилин не зрозуміла досі. Керівником групи був Матвійчук Володимир, мабуть у нього місія була розвідника, а не керівника групи. Уся необхідна інформація добувалась з великими зусиллями. Дорогою взагалі жодної інформації, ні про міста, які проїжджаємо, ні про тур і що нас чекає. Часті та дуже тривалі зупинки по дорозі зробили свою справу і до Кракова ми під'їхали в акурат, коли усе місто стояло у заторах. Нарешті добрались до паркінгу і нам повідомили, що на все про все у нас 2!!!! години. Мегашвидка екскурсія містом, Вавель ми лише обійшли по колу, не заходячи в середину, тоді швидко-швидко центр і 1 година вільного часу, з якої 15 хв. - це добирання до місця парковки автобуса. Виїзд з Кракова і знову корки. І керівник, і водії знали, що це "час пік", то чому не збільшити тривалість вільного часу у місті і тоді спокійно виїхати? На це питання керівник сказав, що все знає краще за нас. Їхали-їхали за вікном гори, якісь міста на запитання до керівника: "Що ми проїжджаємо? ", отримали геніальну відповідь: " Польщу". Аккорд - тур, де Ви відкопали цього "гиганта мисли"????

По дорозі до Праги нам повідомили, що екскурсії до Карлових Вар не буде. Бажаючих було 10 чоловік, які самі запропонували керівнику збільшити вартість екскурсії і все ж її здійснити, але він сказав, що йому нічого не виходить. Тобто Карлових Вар ми так і не відвідали. В готель заселили о 03:00, виїзд зранку на екскурсію 07:30. Готель цілком нормальний, сніданок - смачний. Екскурсії, які пропонують по Празі від туроператора не рекомендую. Ідіть на оглядову, а далі самостійно. На кораблику по ріці катались самостійно за меншу вартість і значно довше. "Градчани" за 18 євро відвідували 5 годин, були усюди. Група з гідом за таку ж ціну в Градчанах була 1,5 години, без входу в середину костелу. При собі дуже рекомендую мати місцеву валюту і в Польщі, і в Чехії (в Празі усі туалети, навіть в барі та Макдональдсі платні і потрібно мати 10 корон монетою).

Найбільше мені все ж таки запам'ятався наш керівник - понурий та мовчазний. Володимире, Вам вдалося поїздку зробити незабутньою, такого нудного гіда я не зустрічала ще жодного разу.

Прага, звичайно, дуже красива, але часу в турі обмаль на усе. Мабуть, 60 відсотків часу в турі - це поїздка в автобусі.
Реклама
Відгуки про інші тури