Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відгук про тур Вікенд у Стокгольм

"Очікування не виправдані!"

Відгук туриста Аккорд тур Natalia (Львів) на тур
Поїздка: 12 травня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2019
Голосов 0 «

Відгук на тур Вікенд в Стокгольм

Перш за все, велике дякую Аккорду за професійних водіїв, вони дійсно справились зі своєю роботою і зробили поїздку настільки комфортною, наскільки це можливо. Також вони надзвичайно привітні та веселі, що особисто для мене є великим бонусом.

На жаль, не можу сказати те ж саме про керівника групи Олену Безносюк. Я чудово розумію, на яке ставлення повинен розраховувати кожен клієнт, який платить гроші за певний сервіс. Зверхність, неповага, відмова від будь-якої відповідальності - це не те, що я очікувала від туристичної поїздки. Пані Олена абсолютно байдуже реагувала на більшість зауважень туристів зі словами "Це питання не до мене, це питання до Аккорду". Коли я нагадала, що вона зараз є працівником Аккорду і представляє цю компанію перед цілою групою, вона проігнорувала мої слова.

Дозвольте зазначити, що пані Олена - досить конфліктна людина і ми це відчули ще навіть не виїхавши зі Львова. Коли туристи почали підходити і запитувати, чи вказано у неї в документах, що багато з них мають безкоштовну екскурсію до Юрмали, яку ви нам надали у якості компенсації за скасований попередній тур, то вона ледве не криком почала пояснювати, що "в неї нема таких даних вза-га-лі". Пізніше після декількох хвилин вияснень, виявилося, що вона має інформацію лише про суму турпакету і кожен турист може використати його як завгодно. Я очікувала адекватного пояснення накшталт "не хвилюйтеся, всі суми турпакетів вказані і ви ними обов*язково скористаєтеся", що цілком би владнало цю конфліктну сиутацію. А крики із заявами, що вона нічого не знає лише роздратували туристів, тобто навіть початок туру був не дуже позитивним.

Також особливої уваги заслуговує відео контент, який ми переглядали під час поїздки. Були досить цікаві програми, такі як Орел і Решка, і навіть мультик про Карлосона всім сподобався. Але! як можна сміти у такі складні часи включати до перегляду фестиваль Юрмала 2008 року, де скрізь майорять російські прапори, а ззаду на сцені великими буквами написано "Россия"? Я була надзвичайно обурена, бо це просто неприпустимо. До того ж, було б добре фільми включати в українському дубляжі, на щастя, це все зараз доступно до завантаження.

Найгірше, що було у цій поїздці для більшості туристів і для мене у тому числі, це кількість санітарних зупинок. Я розумію, що у Литві проблема із заправними станціями, які або зачинені, або яких взагалі немає по дорозі, але погодьтеся, що їхати 7 годин без зупинки це занадто. Була поміж тим невеличка зупинка на зачиненій заправці, де ті, кому дуже хотілося побігли у "кущики". Мені неприємно обговорювати такі теми, але доводиться. Знову ж таки, пані Олена навіть не вибачилась за незручності, і коли хтось з туристів запропонував передати відгук про те, що потрібно, щоб туалети в автобусі функціонували, вона сказали лише, що це питання не до неї, і воно не в її компетенції. Кожен з нас розумів, що це не їй вирішувати, але у цій ситуації було б достатньо вибачитися і сказати, що вона передасть цю інформацію людині, яка займається такими проблемами.

На жаль, змушена визнати, що поведінка і непрофесіоналізм одного працівника псує репутацію всієї компанії.

Також, дозвольте додати, що назва туру абсолютно не відповідає реальності, бо 4 години в Стокгольмі це смішно. Пані Олена радісно нас повідомила: " Ви виграли джекпот, будете у Стокгольмі аж 4 години". Це звучало як сарказм і приниження, бо це відразу знецінило весь тур і всі очікування туристів. При чому тут джекпот? Ця іронія абсолютно недоречна.

Велике місце у моєму серці залишила екскурсовод Тамара, яка проводила екскурсії у Ризі та Юрмалі. На жаль, ми з подругами покинули ці екскурсії через 15 хвилин після початку, бо це було неможливо слухати! Я не історик, але моїх знань зі школи та університету цілком достатньо, щоб зрозуміти, скільки помилок робить пані Тамара у своїх розповіддях. До того ж, людина абсолютно заангажована, дуже відчувається її упередженість до історичних подій. Більше того, хотілося б зазначити, що жоден з туристів не буде запам*ятовувати дату підписання Пакту Молотова-Ріббентропа (в даті якого вона також помилилася - не 1940, а 1939, але мова не про те). На таких екскурсіях хочеться почути якісь цікаві факти про місто, його сьогодення, цікаві особливості культури чи можливо політики, а не суху історію. Найміть молодих і енергійних екскурсоводів, а пережитки радянщини (з такими ж поглядами) залиште в минулому. Треба йти в ногу з часом.
Реклама
Відгуки про інші тури