Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вдале знайомство з Віднем

"Все було добре)"

Відгук туриста Аккорд тур Anastacia (КИЇВ) на тур
ще
13
фото
Поїздка: 10 травня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд у Відень + Краків та Братислава!

Перший раз вирішили обрати автобусний тур і довірили це фірмі Аккорд тур. Не помилилися. Тур дуже насичений, так, що часу ходити з відкрити ротом не буде, можливо тільки від краси) Перед поїздкою дуууже раджу виспатися, тому, що знайомство з Віднем починається зранку після нічного переїзду. Перед цим треба швидко привести себе в порядок на заправці перед в'їздом. Тому все необхідне треба брати чи одразу з собою чи покласти зверху у валізу, яка буде весь час переміщатися у багажному відділенні.

Далі починається Відень) З площі Марії Терезії, де ти одразу розумієш, що деякі незручності автобусного переїзду на всі 100 відсотків того варті. Оглядова екскурсія, вільний час, під час якого ви повинні взагалі отямитися, що ви уже у Відні) Знайти магазин, прикупити сувенірів, сходити в туалет і звичайно поїсти) Раджу мати в рюкзаку записний бутер і воду) А потім починаються факультативні екскурсії, палаци, їхати однозначно, от тільки на Бельведер дається дуже мало часу, ну дуууже мало, так, що є змога зробити тільки пару кадрів. Взагалі все дуже швидко, звичайно треба постійно буди згрупованим. Раджу долину Вахау, гарне місце, де буде змога побачити гори і купити чарівний лікер з абрикосів) і не тільки... але всього не розкажу, треба їхати)

В основному все було чудово, до речі дуже переживали за готель, прочитавши багато негативу) Але переступивши поріг видихнули з полегшенням, гарний, чистий номер, для відпочинку після насиченого дня, в 15 хвилинах від Відня. Смачний сніданок.

Окремо хочу подякувати нашій керівниці групи Ользі Левицький, я честно кажучи по білому заздрю її вмінню спокійно реагувати на всі непрості вибрики, адже їде група з дуже різних людей) Все чітко пояснювала і піклувалася, щоб все було добре. Отже, якщо в інфо листі ви побачите І. П. Ольга Левицька, вважайте що на 70 відсотків ваша поїздка вже вдалась)

Ну і додаю декілька фотографій)

Всім гарних мандрівок, багато не роздумуйте, беріть та їдьте, світ чудовий)))

Інші відгуки Anastacia

Реклама
Відгуки про інші тури