Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Отзыв о супер туре Рим притягивает нас! Респект Ульяне Крип!

"З пилу-жару відгук про незабутній "Рим притягує нас"! Брати цей тур чи ні? - позвонить в акорд та запитайте, чи буде вести тур Уляна Кріп і без роздумів беріть його!! Тому що на 80% вдалої поїздки залежить від керівника групи. Респект Уляні!) "

Відгук туриста Аккорд тур Anastasia (Дніпро) на тур
Поїздка: 18 травня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Рим притягує нас! Відень, Флоренція та Венеція

Тепер про тур в більш детально)

Я їздила з акордом уже не вперше і мені є з чим порівнювати. Та давайте по порядку:

За день до туру Уляна обзвонила групу, запитала коли доберетесь до терміналу А та яким транспортом. При виїзді, неприємним моментом було те, що до останнього не відкривали магазин та бар терміналу А. А потім, хитрий маркетинговий хід, - за пів години до відправки відкрили бар де всі почали купляти воду в три дорого. А через 10 хв відкрили магазин. І всі побігли докупляти воду уже туди. Термінал А, не робіть більше такого! Ті три гривні не вартують вашої репутації.

Хоча і виїхали з терміналу пізніше запланованого - кордон пройшли як по маслу. Все заняло максимум годину. До речі, минулий тур з акордом теж кордони проходили дуже швидко, поляки не перевіряли багажу зовсім.

Далі - день в Кракові, переїзд, ночівля в Брно. І на наступний день були вже в Відні. Оглядова екскурсія по місту нам "не зайшла". Майже нічого не пам'ятаємо. Хтось шось колись помер, десь когось хоронили і т. д. ...

З Відню до Італії переїжали Альпи. Це ще той атракціон!!! Дух перехоплювало від краєвидів! Це потрібно бачити своїми очима! Довга поїздка постійно розбавлялась цікавими розповідями, жартами, загадками, конкурсами від Уляни. Людина постійно старалась щоб ми залишались в доброму гуморі, навіть коли ми застрягли в пробці на автобані в тонелі італійських Альп.

Мені це дуже різало слух, тому що в турі "Всі в Празі а я в Парижі", керівник групи (привіт Ма'ряні Вітонів) і на половину не робила такого. Плюс Уляна постійно вчила нас важливих фраз для туристів на кожній мові країн де проходив тур, які допомагали збивати ціну у місцевих.

Переночували в отелі "Resi" місто Padova. Сніданок скудний, в порівнянні з готелем Voronezh, Брно. Та разом з цим, круасан там смачніше навіть від парижського)

І от Флоренція. Нам не пощастило з погодою. Був справжній ливиняка. Мабуть тому, оглядова екскурсія пройшла "мимо вух". Бо хотілося зробити хоча б декілька вдалих фоточок а часу було ДУЖЕ мало, так як в цей же день нас чекала доп екскурсія в Пізу. Та разом з цим, скуштувати лампредотто, купити пляшку вина та розбити велосипед місцевому - нам часу хватило
Продовжуємо відгук...))

Ми були вражені від того, що в Пізі була сонячна погода - саме те, що потрібно для крутих фоточок)

Та не сподівайтесь, шо часу буде багато. На всю Пізу у нас було лише 40 хвилин.

Ночували в Римі, отель "Capital inn". Це була жесть! З електрикою якісь проблеми - в кімнаті мигало світло, як би ти не старався всунути карточку. Гаряча вода закінчилась хвилин за 20. Далі змивай що намилив - як хочеш. Розетку знайшли тільки одну. Про вай фай можете взагалі забути! Завтрак теж повний відстій. На фоні цього отеля, отель в Брно - просто космос! ... Та те все не важливо... тому що "Рим притягує нас! ")) (с)

Нам дуже пощастило з екскурсоводами в Римі. Вранці нас чекала екскурсія в Колізей. Екскурсовод Олексій - справжній профі! В невимушеній атмосфері розповідав багато цікавих фактів, розбавляючи це жартами в стилі "Можете взятися за поручень - цій ржавчині більше 2 тисяч років. Не змивайте. Приїдете додому - здивуйте рідних) ".

Якшо вам хтось скаже, "навіщо вам ця доп екскурсія всередині Колізею, там одні руїни? " - плюньте йому в лице. Повірте, вам ця екскурсія на все життя запам'ятається.

Оглядова екскурсія по Риму у нас плавно перейшла в доп екскурсію в Ватикан. Так як обидві екскурсії вела мама Олексія (якась сім'я екскурсоводів, італійська мафія))) Будьте готові, що екскурсія в Ватикан буде виснажливою, так як приміщення провітрюється слабо а потік туристів і паломників надто великий в продовж всього маршруту. Вийдете з Ватикану потні але довольні) Доречі, при виході з Ватикану можна напитися води і набрати з собою бутилку, прямо як в Відні.

Потім був найважчий переїзд в Lido di Jesolo, отель Metropol. Під час переїзду автобус поламався на півтори години. Добре, що Уляна знає італійську і вони разом з водіями на автогрилі знайшли якогось італійця який розуміється в тому, що саме вийшло із ладу. Тому, на отель було всього 4 години. Але, між тим - це був найкращий отель туру! Все працює, гаряча вода, вайфай, всюди охайно, сніданок смачний.

Тепер Венеція: оглядова екскурсія, гід Геннадій - це шось) До нього треба просто звинкнути. Розповідає "о високом" по понятіям) перші пів години ти смієшся з нього а потім тобі подобається, навіть щось запам'ятовуєш).

Доп екскурсія - катання на гондолі - маст хев! Важливо розуміти: посадка на гондолу, так само як вхід в Колізей і Ватикан, з акордом - майже без черг! Тому що квитки бронюються!

Катання на гондолі - це теж треба обовязково спробувати кожному!

Далі був довгий переїзд через Словенію в Угорщину, який на диво гладко і легко пройшов. В Угорщині, в отелі Polus - номер жахливий, в ванній кімнаті вода стоїть по ахіли, на кофемашині спокійнісенько бігає здоровенний тарган. Але екскурсія на корабликі з шампагським вартує того, щоб витерпіти той отель. Хоч ми й не любителі шампанського, та по 2 келиха точно випили (офіціант постійно підливав). Єдиний мінус, що на кормі кораблика не чутно екскурсовода...

І поїхали через Карпати додому в Україну. Кордон, як завжди - гладко. Пощастило, що єдиний автобус з туристами перед нами - ми обігнали. Комплімент водіям)

Переїзд по Карпатам був як американські гірки) але нікого не укачало. Всі встигли - кому в термінал, кому на вокзал.

Тур закінчився на мажорній ноті) Ще раз дякуємо Уляні і водіям - Петру І Василю.
Реклама
Відгуки про інші тури