Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Краще гір можуть бути тільки гори

"Гадала, що бачила в житті багато, але діставшись вершини Говерли, зрозуміла, що нічого я не бачила! А головне відчула кожен м’яз свого тіла…наступного дня…але воно того вартувало! "

Відгук туриста Аккорд тур ОляЛя (Херсон) на тур
ще
14
фото
Поїздка: 17 липня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июнь 2019
Голосов 112 «
Всі лідери

Відгук на тур А над Говерлою - хмарки!

Подорожуючи з Акордом багато років поспіль, довгий час намагалася обрати тур, який був 10-тим, тобто ювілейним, а тому вирішила присвятити його знайомству з рідними визначними місцями. А оскільки я живу неподалік від узбережжя Чорного моря, то звісно в моєму житті не вистачало тільки гір! Тому вибір прийшовся на тур «А над Говерлою – хмаринки!»

Тур неймовірно цікавий, насичений та активний! Нам пощастило із супроводжуючим групи на 100%! Бо якби не Юра Мартинюк із своєю коронною фразою «Ви зможете!», то мабуть чекала б я всю групу десь під найближчою смерекою. Саме увага до кожного учасника нашої групи та досвідченість Юрка зробили з нашої групи «дружню родину» на 6 днів туру. Дуже сподобалися готелі: «Надія» у Івано-Франківську (1 ніч) та «У Мар’яни та Назара» в Яремче, де ми провели 4 ночі. Загалом тур пройшов на одному диханні, залишивши лише приємні та незабутні спогади про краєвиди українських Карпат, стрімкі потоки гірських річок, терпкий присмак лісової чорниці та цікаві розповіді про історію та колорит Прикарпаття! Дякую всім за розробку цього маршруту та раджу кожному хоча б раз у житті зійти на Говерлу!

Інші відгуки ОляЛя

Календарь 03.08.2018 - відгук на тур Тільки чудеса… і нічого більше
Голосов 138
Календарь 02.05.2017 - відгук на тур Альпійські красуні!
Голосов 131
Календарь 21.06.2014 - відгук на тур Мільйони вражень…
Голосов 20742
Голосов 188
Реклама
Відгуки про інші тури