Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

В гостях у Швейцарії

"Альпійські хмаринки насолоди"

Відгук туриста Аккорд тур IRENA (КИЇВ) на тур
ще
160
фото
Поїздка: 12 травня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июнь 2019
Голосов 257 «
Всі лідери

Відгук на тур В гостях у Швейцарії  Цюрих, Женева, Берн + Монблан

Боже, це було феєрично! Тур – нереально крутий!!!

«Швейцарія» - в цьому слові зібрані всі земні насолоди Світу. Це кришталево-чисте повітря, це прозорі альпійські річки кольору небесного лазуру, це рівна смарагдова травичка на луках з перлинками білих крокусів, це найсмачніший сир (вибач мене, Італія – ти теж крута! )), це найправильніша і най – най – най чарівніша країна на Планеті Земля!

Декілька рядків подяки:

1. Яночка Яворська – туристичний менеджер «Поїхали з нами» (Київ, вул. Дмитрівська, 3/7). Величезна подяка за швидке оформлення всіх туристичних забаганок, розуміння, оперативність і дуже злагоджену роботу. Завдяки таким професійним співробітникам в цей офіс хочеться повертатись знову і знову!

2. Компанія «Аккорд тур». Дякую за Вашу роботу. Розумію, як іноді важко угодити всім і одразу, розумію, як важко тримати рівновагу в стрімких туристичних потоках по, майже, всьому світу. Визнаю, іноді і я була незадоволена деякими речами в турах. Але, наразі, Ви отримуєте від мене любов і визнання. ДЯКУЮ!

3. І Гран – Прі моєї вдячності, «Золоту пальмову гілку», «Оскар», «Греммі» і Нобелевську Премію за особливий вклад у примноження позитиву і любові в туристичному світі отримує НАЙпрофесійніший, НАЙвідданіший, та НАЙмиліший керівник групи – ДЕНИС ГОРЧАКОВ! Денис може все, Денис знає все, він зачаровує, закохує і покоряє своїм професіоналізмом, талантом і харизмою. 100 – відсоткова вдалість туру – це саме його заслуга. В туристичних анкетах є критерій «людина на своєму місці». Насправді, Денис перевершив даний критерій, він народжений відкривати людям красу світу. Денис – це «Леонардо да Вінчі» туризму. Він має купу талантів: хороший організатор, прекрасний оповідач – його хочеться слухати і слухати, цікавий співрозмовник, майстер свого діла, блискуче володіє англійською та німецькою мовами, тактовний, культурний, освідчений та нереально-милий красунчик з ангельською посмішкою!!! )

Краса Швейцарії та робота Дениса створили шедевральну насолоду, що хочеться залишити в душі на все життя.

Наша група на 90 % виявилась жіночою і в кінці туру ми настільки сильно поринули в туристичному блаженстві, що вже готові були створити фан-клуб Дениса)) І можливо колись, всі разом повторити наш блискавичний вояж!

Отже, «Альпійські хмаринки»:

ХМАРИНКА ПЕРША. Неділя. В Терміналі А зранку наш щасливий тур під номером 313, здається, що зібрався раніше всіх. Ми досить швидко вирушили, до кордону доїхали не помітно швидко і тут хочеться сказати величезне ДЯКУЮ нашим суперпрофесійним водіям – тактовні, кваліфіковані, професіонали своєї справи. Сам кордон перейшли також доволі вчасно – трошки більше трьох годин. Ура, нас вітає Європа, наша сусідка Польща. Все як завжди – чисто, охайно, прекрасні дороги. Денис по ходу знайомить з правилами та програмою туру.

На перший день пропонувалась екскурсія «Королівський шлях» (Краків), але вирішили не витрачати сили, попереду нас чекає неймовірна Швейцарія, тому хотілось швидше дістатись готелю в Празі і відпочити. Готель «Авіто» - затишний, чистий, жили там дві ночі, достатньо пристойний для турів. Зручний, як для поїздок в центр міста – зупинка трамвая в 30 метрах від готелю, поруч великий супермаркет.

ХМАРИНКА ДРУГА. Другий день. Знайомство з Прагою. Особисто я уже була у цьому місті, та Праги забагато не буває. Прага красива як коробка цукерок перев’язана оксамитовою стрічкою. Вузесенькі, затишні вулички, аромати кориці і ванілі від смаженого тердельника. Аура Праги зачаровує і «бере в обійми» усіх, хто до неї завітав. Обзорна екскурсія по місту досить цікава, далі група розділилась на «Вишеград» та «Кораблик по Влтаві». Купа вільного часу на ресторанчики і магазини.

ХМАРИНКА ТРЕТЯ. Німеччина. Наша дорога почала все ближче прилягати до засніжених Альпійських верхівок і неземної краси прозорих блакитних озер. В цей день по маршруту можна було відвідати Мюнхен, та ми погодились туди не їхати за для економії часу (зменшення дороги) щоб швидше прибути в Нойшванштайн. Наш Денис увімкнув фільм про короля Людвіга, тому прибувши на місце ми вже були підготовлені до сприйняття величної краси. Я знала давно про Нойшванштайн, сама малювала його. Та поки не побачила наяву і подумати не могла, що самий колоритний вигляд на цей ісполінський замок відкривається тільки якщо піднятись на тонесенький місточок над проваллям. Тому їдучи в Нойшванштайн лікуйте завчасно всі свої фобії висоти))

Далі….. якесь чудо – внизу під горою сяє сонце, а нас біля замку накриває снігопадом (увага, 14 травня!). Але, напевне, це було подарунком природи – потрапити за два тижня до літа в снігову казку біля замку – це справжнє диво! Звичайно – холодно, звичайно – все промокло, але який кайф ловити сніжинки та відчувати, що ти справді в гостях у Людвіга в його чарівних, містичних володіннях. До замку ми їхали самою прекрасною дорогою Європи - Romantische Straße…. (блакитні гірські озера, прекрасні зелені луки з первоцвітами, маленькі альпійські селища і нескінченний серпантин доріг). І дійсно цей тур був найромантичнішим і найзахоплюючим з безліччю метеликів в животі, в очах…. та майже скрізь…

В Цей день ми також відвідали альпійське селище Обераммергау та монастир Еталь.

ХМАРИНКА ЧЕТВЕРТА. Середа. Нарешті ось вона – Швейцарія. Навіть не знаю, здається, її старовинна назва Гельветія, промовисто описувала загадковість та таємничість країни… Хоча, уже в самих звуках цього слова «Швейцарія» чується респектабельність…шик…. богема…

Нас чекає Цюрих. Коли їдеш в це місто, здається, що вийшовши з автобусу ступиш на бруківку із дорогоцінних злитків. Ну, майже, точніше, злитки є, але під землею у банківських сховищах.

Факультативи на цей день «Люцерн» та «Рейнський водоспад – Райнфль» і тут дилема – хочеться звичайно все. Люцерн, то моя давня потаємна мрія, в цьому місті народився мій улюблений Урс із IL DIVO, тому не поїхати туди я не мала ніякого морального права). А на іншому боці вагів – Райнфаль…. велич води і природи. І ось воно чудо – наш мудрий, наш наймиліший і всемогутній Денчик влаштовує нам два свята в один день, ми побачимо і Люцерн і Райнфаль – моєму щастю не має меж…

На водоспад ми приїхали перед Люцерном. Це було незабутньо! Нереально заворожуючі потоки води, що стрімко летять, здається прямо на тебе… Відчуття неземної насолоди, магнетизму і якогось злету. Відчуваеш себе богинею води і хочеться зануритись в білосніжну піну))

Люцерн – німий захват… Старовинний, душевно теплий, здається, що в цьому місті ти вже був разів сто. Місто – казка! Це must-see для кожного фаната туризму. З кожним кроком по багатовіковому Каппельбрюкке відкривається аура щастя…

ХМАРИНКА П’ЯТА. Четвер. Нас чекає франкомовна частина Швейцарії – Женева! Тут не випадково творили видатні особистості, тут дійсно в повітрі стократна концентрація флюїдів натхнення для створення будь-яких шедеврів. Тут хочеться творити до нестями, тут хочеться кохати до нестями, тут хочеться кричати на весь світ – ЯКИЙ ЖЕ ВІН ПРЕКРАСНИЙ!!!

Сонячний ранок. Вишукана Женева. Набережна ріки Рона, знаменитий фонтан Же-До в промінчиках сонця і ось, нарешті, швейцарська Рив’єра…Лозанна, Веве, Монтре – нам відкривається Рай багатих та знаменитих, сильних світу цього. Набережна Женевського озера – це дорогий діамант обрамлений неймовірної краси квітами з тонким ароматом, що проникає в самісіньке серце і вибухає тисячами повітряних кульок насолоди… Крізь ці райські квіти відкривається дивовижний вид на гладку поверхню озера та засніжені верхівки Альп. Ось тут дійсно хотілось загубити свій паспорт….

Їдемо далі, Франція, Ансі. Емоції від естетичних переживань стирають грані реальності: лебеді по 4 тисячі євро в місцевих водоймах здаються вже чимось звичайно-буденним)) Чергове старовинне місто, захвату не має меж. Запальна екскурсовод Олена оживила Ансі, що повільно опускався у вечірні сутінки…. Романтичні балкончики у квітах, ажурні мости, красиві легенди….. Я особисто, це місто особливо запам’ятаю – Олена під одну з таких легенд «видала мене заміж»…. і’мя чоловіка розголошувати не буду ;)))

Сьогоднійшній день хотілось завершити келихом шампанського в обіймах коханого…. Ну а як інакше? Альпи…. Швейцарія…. Ансі…. Франція – вони створені для кохання!!!

ХМАРИНКА ШОСТА. П’ятниця. Грані реальності стерлись остаточно, здається, ну що мене вже може вразити? А, виявляється, може! Берн – офіційна столиця Швейцарії, насправді, найскромніше місто в Швейцарії.

А от остаточне запаморочення душі сталось в цей день в Бернському Оберленді і долині 72 водоспадів», ні, не від 72 х водоспадів, а від того якою маленькою піщинкою в цьому світі є людина…. Тисячі років височіють Альпи, тисячі років їх верхівки покривають сніги, тисячі років повітря тут «звенить» від чистоти і енергетики гір…. а ми маленька групка туристів, що просто приїхали в гості, в гості до природи.

Обов’язково потрібно підніматись на підйомнику!!! Щоб не прогавити цю унікальну можливість їхати гірською залізницею в серці самих Альп, доторкаючись до снігу… (а фобію висоти ми вже вилікували в Нойшванштайні)))

Альпи, Альпи, Альпи…. Квітучі шале, дзвінке повітря, кришталево - чиста вода. Напевне, сама тут, між гір, захована дорога, що веде до Раю.

За пару годин у всієї групи була легка альпійська засмага!

Також в цей неймовірно-шалений день наш найкращий у світі керівник Денис вибрав дорогу, що вела до фото - паузи в Ліхтенштейні, і саме завдяки цьому наш автобус здавалось «летів» над сніжними Альпами і ми продовжували захоплено переводити подих і ловити повітря))

ХМАРИНКА СЬОМА. Österreich. Прекрасна Австрія. У вухах звучить Моцарт і перед нами – альпійське серце Австрії – Зальцбург. Вольфгангзе – атмосфера абсолютного спокою та рівноваги. Насправді в цей день настав уже якийсь верх переливу почуттів…. І хотілось лише нерухомо сидіти і перекидати файли побаченого за ці дні в архів пам’яті…. Зальцкаммергут – чарівне місце……

ХМАРИНКА ВОСЬМА. В цей день повертаємось додому. Не знаю як кому, а для мене це самий мінорний день в подорожах…. Казка закінчується, а так не хочеться……

Сподіваюсь, я змогла передати свій захват і зачарованість цією подорожжю…

Тур, дійсно, відкриває Швейцарію зсередини. Це не можливо буде забути ніколи!!!

Я знову і знову хочу повертатись в ці Райські дні.

P. S. Я майже нічого не написала про готелі та сніданки. Були різні, але, в принципі, не погані. Емоції від туру не засмутив жоден.

Дуже дякую групі, всі були пунктуальні та зібрані!

Інші відгуки IRENA

Реклама
Відгуки про інші тури