Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий відпочинок!

"Тур супер чудовий! Один недолік - досить швидко закінчився! "

Відгук туриста Аккорд тур chayka (Бориспіль) на тур
Поїздка: 25 травня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июнь 2019
Голосов 4 «
Всі лідери

Відгук на тур Шість столиць Бурштинові дороги Балтії і Скандинавії Рига, Таллінн, Стокгольм, Осло, Копенгаген

Тур супер чудовий! Один недолік - досить швидко закінчився!

Спокійна та вишукана Прибалтика, загадкова та неповторна Скандинавія зі своєю первозданною природою, віковою архітектурою та Балтійське море не залишать байдужим жодного!

Звісно тур починається з гіда. Нашим гідом-мамою був Юрій Мороз. Професіонал і просто чудова людина. Врівноважений, спокійний, харизматичний, з чудовим почуттям гумору, дуже цікаво і змістовно доносив інформацію, жодного з туристів не обійшов увагою. Весь наш тур був продуманий і організований до дрібниць. Видно, що людина любить свою роботу!

Паром! При одних лише думках про паром, в мене перед очима була фінальна картина з фільму «Титанік». Але коли ми, туристи, ділились враженнями про тур, Юрій запитав нас «Куди б ви хотіли повернутись ще раз?», ми всі дружно вигукнули «На паром!» Враження незабутні. Раджу всім - воно того варте!

Також хочу подякувати водіям Ігорю та Віталію. Віртуози! Автобус супер!

Не можу не згадати Ігоря Мирончука, менеджера агенства Checktour. Тур оформляли дистанційно, але дуже злагоджено. Чітко, уважно, доступно все пояснював. Всі мої питання вислуховував спокійно, відповіді надавав вчасно, незважаючи, що інколи це було після 18:00.

Ще хочу сказати, що нам дуже пощастило з групою. Толерантні, спокійно-інтелігентні та дружелюбні люди.

Як добре, що комусь спало на думку створити «Аккодр-Тур». Ви даруєте людям не просто відпочинок, а задоволення від відпочинку. Дякую вам! Нових звершень!

Реклама
Відгуки про інші тури