Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Шість миттєвостей літа - незабутні спогади!

"Подорож виявилася захоплюючою та корисною! Так, довелося щодня долати немалі відстані, однак найприємніша втома від пройдених кілометрів по новим містам! Чесно кажучи, не хотілося повертатися додому,настільки цікавими та непередбачуваними були емоції"

Відгук туриста Аккорд тур Nadine (Кропивницький) на тур
ще
10
фото
Поїздка: 23 червня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Шість чудових миттєвостей Краків, Прага, Відень + Будапешт і Егер

Літо - це завжди відпочинок від сірих робочих буднів, своєрідне intermezzo для душі! От тому-то, плануючи такий очікуваний релакс, завжи постає дилема: обрати активний чи пасивний відпочинок. Однак цьогоріч питання вирішилося оперативно на користь першого варіанту, так як хотілося відкрити для себе Європу, та й врешті-решт відчути справжню втому від пройдених кілометрів по новим містам.  

Отож, подорож розпочалася з Терміналу-А, а це ранкові черги до вбиралень, кафешок, магазинів... одним словом сумувати не довелося, та й посадка до автобусу розпочалася завчасно, що дозволило виїхати трішки раніше зазначеного графіку.  

З перших хвилин поїздки було цікаво, адже гід Тетяна Мошковська відразу почала ділитися корисною інформацією, що саме нас чекає в турі, які міста та екскурсії ми відвідаємо. Потім був перетин кордону (вклалися в три години), а значить попереду перше місто - КРАКІВ! І відразу пощастило любителям фото, адже краєвиди були чудові. Оглядова екскурсія видалася насиченою з великою кількістю фактичної інформації про це чудове місто. Приємно вразили ціни - такі, як в Україні, та й кухня виявилася смачною та поживною. Готель хоч і розташований за містом, однак сучасний і комфортний. Та й працівники на рецепції ввічливі й уважні, на прохання полагодити світло в душовій кімнаті - відразу відреагували та допомогли.

Другий день була довга дорога до Праги (з погодою не дуже пощастило - була справжня спека), проте оглядова екскурсія була цікавою та корисною. Відразу вразив годинник з орлом та Карлів міст, а загалом Прага в мене асоціюється з "чарівною пані з багатим гардеробом", настільки багато в неї гарних місць, що часом просто блукаєш і губишся по них, не знаючи чому надати перевагу і що відвідати. Однак любителям старовини порадила б відвідати Празький град, окрім фортець там ще й чудові оглядові майданчики! Іншими словами, заряджайте фотоапарати та гаджети, адже місць для фокусування вистачає! Сніданки в готелі сподобалися, проте любителям стилю "мінімалізм" обстановка не дуже імпонуватиме (дуже багато меблів) та й душова кабіна не вразить сучасністю.

Потім був Відень, екскурсію в це місце чекала з нетерпінням і недарма. Це місто з перших хвилин вразило мене своєю аристократичністю, вишуканістю, красою... Прекрасна архітектура, розкішні палаци, ароматна кава, смачні десерти – у все це неможливо не закохатися. Місто, в яке я неодмінно повернуся, адже атмосфера минулого просто-таки магнетична, яку не передаси жодними словами, її треба ВІДЧУВАТИ…

Ну і на десерт нас чекав Будапешт. Оглядова екскурсія була дуже цікавою та пізнавально. Екскурсовод Олена - приємна жінка з гарним почуттям гумору - розповідала багато захоплюючих фактів про угорців. Далі було знайомство з угорською кухнею та пам'ятками, які вражають своєю старовинністю і своєрідним стилем. Також обов'язково візьміть екскурсію на кораблику - світлини зробите шикарні плюс скуштуєте смачне шапманське, і все це під цікаві розповіді екскурсовода. Готель в Будапешті сподобався чистими номерами, однак були проблеми з ліфтом, якого дочекатися можна прирівняти до восьмого чуда світу - тому йдіть по сходах: і ніжки підкачаєте, і час зекономите. А любителям солодощів буде приємно посмакувати угорською випічкою.

Останній день запам'ятався справжнім релаксом в термальних купальнях Егерсалок, проте часу, щоб насолодитися цілющими водами було замало (всього дві години). Ну і звісно не забудьте купити додому угорське вино.  

Дорога додому була легкою - кордон перетнули буквально за годину, проте і тут є свої мінуси, якщо у вас потяг не нічний, то чекати доведеться довго... а після скількох кілометрів це не так легко... Проте всі ці незручності НІЩО в порівнянні з враженнями, які ви привезете додому! Так, втома буде неймовірна, але приємна! Тому якщо ви любите відкривати для себе щось нове, то не роздумуйте, їдьте в цей тур. Окрема дяка нашому гіду Тетяні Мошковській - дійсно професіонал своєї справи та і просто приємна людина. Отож, резюмуючи все це, хочеться ще раз повторити прописну істину: "Подорожі вчать більше, ніж що б то не було. Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома". І не забувайте, що світ - це книга, і лише подорожуючи, ви листаєте в ній сторінки!
Реклама
Відгуки про інші тури