Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Вікенд в Хорватії- можна було б краще!

"Загальні враження від туру "Щасливий вікенд в Хорватії" (29.06.19-03.07.19)- посередні. Відпочинок можна було б врятувати якраз тими моментами, які залежали виключно від організації самої тур-агенції "Акорд-тур"."

Отзыв туриста Аккорд тур Турист2019 (Тернополь) на тур
Поездка: 29 июня 2019
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Июль 2019
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Счастливый уикенд в Хорватии! Ривьера Опатии + Плитвицкие водопады!

Загальні враження від туру "Щасливий вікенд в Хорватії" (29.06.19-03.07.19) - посередні. Відпочинок можна було б врятувати якраз тими моментами, які залежали виключно від організації самої тур-агенції.

Почнемо з трансферу:

1. Автобус. Насправді, спочатку подорожі здавалось, що транспорт цілком нормальний, проте проїхавши тільки до кордону, в силу своєї старості, стінки самого автобуса нагрівались так, що на них неможливо було спиратись. Гаряче повітря пробивалось крізь щілини в пластику, які недолуго були заклеєні скотчем, ще за часів царя гороха. Відповідно, того трішки охолодженого повітря із кондиціонера не дуже вистачало, коли збоку гріла буквально "пічка". На рахунок самої розсадки туристів, то були люди, які не сиділи на своїх місцях, тим самим створювали незручності іншим. Гід це питання ніяк не вирішувала, просто ігнорувала. Коли захочете відсунути шторку, то будьте готові до того, що столітня пилюка забруднить вам руки, ну і в загальному транспорт брудний. Підсумовуючи вищенаведене про транспорт, можу сказати одне - він не придатний для таких далеких подорожей, особливо влітку, а особливо по хорватських серпантинах. Водії нейтральні, місцями навіть привітні. Швидкість руху бажала кращого, фури та інші автобуси нас обганяли.

2. Гід. Анастасія Шептицька. Ну тут окрема тема. Дівчинка, років 22, яка, як ми зрозуміли по манері спілкування з іноземцями змахами рук, не дуже "поліглот", що мене особисто дуже здивувало. По корисності і об'єму надання інформації вона, напевно, поступається моєму коту... ) Ніяких порад, тревел лайфхаків, чи навіть банально, де найближчий WC, перепрошую, від неї не дізнаєшся. Як то кажуть, Гугл в допомогу.

3. Проживання. Досить комфортні готелі, особливо в Хорватії (Сельце). Найгірші умови були в Будапешті (готель Атлантік). Сніданки і вечері включені, це плюс.

4. Організація екскурсій і вільного часу. На сайті та на листівках наданих гідом вказано, що факультативні (платні) екскурсії відбудуться, тільки, якщо набереться не менше 25 осіб із всієї групи. Натомість, виходило так, що 13 людей було достатньо для проведення екскурсії, а ось інша частина групи, що не бажала відвідувати ці екскурсії, повинна була чекати тих 13 бажаючих. Зауважу, що гід буквально впрошувала людей піти на ці платні екскурсії.

5. Природа Хорватії дійсно заворожує і варта уваги. Але будьте готові, що близько обіду людей на пляжі із платними лежаками, котрі лягають прямо вам під ноги, бо не хочуть платити, стає так багато, що одеські пляжі здадуться вам просто легкою розминкою.

6. І ще, зауважте, що ваша група може складатись із школярів, які не вельми організовані і культурні. А також їх супроводжуючих "вчителів", які мали б за ними слідкувати, але це, по ходу, в їхні вікендівські плани не входило.

Всім добра. Старались бути максимально об'єктивними.

Поради подорожуючим від нас:

- краще всього розраховуватись банківською карткою (ПриватБанк), конвертація по хорошому курсу. Розрахунок нею доступний практично всюди. Не потрібно шукати обмінник або думати, де в останній момент витратити залишки місцевої валюти.

Реклама
Отзывы о других турах