Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

зустріч день народження у турі

"весела поїздка цікавими містами... "

Відгук туриста Аккорд тур rosiko (Івано-Франківськ) на тур
ще
56
фото
Поїздка: 05 червня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Відрядження до Парижа Париж, Мюнхен, Відень, Прага + Діснейленд

в черговий раз вирішив зустріти свій день народження у турі разом з " АККОРД ТУРОМ".

вибрав поїздку в Париж... виїзд з Львова був ранній тому, на день раніше вечером приїхав у львів і переночував в готелі. раджу всім так і робити... тому що виїзди в основному дуже ранні і якщо ви приїзжаете у львів з іншого міста можете не відпочити.. в той день з " ТЕРМІНАЛУ  А "було майже 50 рейсів. весело і гамірно...

 кордон пройшли не дуже швидко. просто перед нами на кордоні бло ще 8 автобусів... правда довше чекали. чим проходили огляд. ні українська ні польська митниця не оглядала сумки... тільки документи відмітили і все... першим містом в турі був Краків. оглядова екскурсія" королівський шлях". нажаль не вразила зовсім. на замок навіть не піднімались. так пробіглись в центр і все. навіть не купили сувенірів... все було якось галопом... ну перше місто в турі взагалі рідко коли буває цікавим...

 потім був переїзд в Прагу. ночівля. готельчик простенький. але зручний. в таких турах гарні готелі бувають рідко... Прага почалась з оглядової екскурсії. місто вражає своєю красою і будинками. описати захоплення просто слів нехватить.... вузькі вулички. розписані будиночки... красота... потім була екскурсія "Градчани"... платна, але дуже цікава.... палаци. зміна варти. президенська резиденція. там встановлений огляд... прохід через металодетектори. описати всю ту красу просто не реально... треба їхати і бачити.. гід був надзвичайно цікавий... багато різних історій нам розказував... потім була теж платна екскурсія " прогулянка на кораблику по Влтаві". раджу всім. поперше ти маеш можливість оглянути місто з ріки. краевиди вражають. по друге надзвичайно смачний шведський стіл. наїстись можна дуже сильно. що корисно перед довгою нічною поїздкою в париж.

 Париж. місто мрій і ілюзій... оглядова екскурсія містом. краса у камені. так можна описати Париж. потім був музей парфумів " Фрагонар". ну музей не великий. скоріше тут все завязано на продажі парфумів і різних бальзамів, кремів. це більше цікаво для жінок було... пішохідна екскурсія " латинський квартал-серце парижа". дуже цікава і пізнавальна екскурсія. нотер дам де парі. люксембурський палац. площа згоди... і ще велика кількість дуже цікавих місць... не далеко від площі згоди є кафе, куди нас відвели пообідати. смачноі відносно не дорого порції реально великі і ситні. потім був вільний час... прогулявся був до тріумфальної арки і ейфелової башні. порада. більше гуляйте у вільний час маленькими вуличками. там дуже багато маленьких сувенірних крамничок і кафе. тому що чим ближче до центру тим ціни ростуть в рази... у вільний час взяв ще екскурсію " вогні нічного парижа". це автобусна екскурсія. вечірніе місто оживає і стає зовсім іншим. район дефанс. новітні будинки. ніби ти не в парижі а  нью-йорку... височезні скляні будівлі ділового міста вражають у вечері. вони всі освітлені і пусті... відчуття таке що ти на зйомках якогось голівудського фільму. кульмінацією є нічна Ейфелева вежа. освітлена вона виглядає так ніби вся вкрита золотом. а коли включаеться спеціальне мерехкотіння - вона стає діамантовою. келих шампанського. нічне місто. ВЕЖА... романтика... багато пар тут освідчуються в коханні.

поселення в готель. сніданок і виселення з готелю. у франції сніданки не дуже різноманітні. але поїсти перед цілим днем мандрівки можна. я вибрав екскурсію в Нормандію. переїзд автобусом. займає кілька годин. пейзажі надзвичайні. старовинний Руан. кожен сантиметр міста повязаний з ЖАННОЮ ДАРК. кожна будівля чи кафе має щось у своїй назві від Жанни. Руанський собор величний. і дуже красивий. в місті проходила регата. нажаль ми мали змогу любуватись нею тільки з автобуса. тому що по переду був переїзд на ЛА-МАНШ.

 Трювіль. маленьке містечко. колишне рибальське село... компактне і старовинне. казино. ринок морепродуктів. купа маленьких магазинчиків. в яких продають домашню продукцію. свіже повітря моря. сидиш на пляжі і любуешся як хвилі накочують на пісок. поверненя в Париж і нічний переїзд у Мюнхен.

 Мюнхен. столиця Баварії. місто славетне своєю архітектурою. пивом. сосисками  смачнющими і атмосферою. у вільний час обрав замки баварії-ХОЕНШВАНГАУ І знаменитий НОЙШВАЙШТАЙН. переїзд до підніжжя Альп. ліс поля перемішані маленькими селищами. мрії короля Людвига втілені у камені. замки вражають своєю величністю. піднімаешся автобусом в гору. потім треба вистояти чергу щоб піднятись на оглядовий міст з якого відкриваеться вражаючий вид на замок. замок котрий використав ДІСНЕЙ для своєї заставки. заради цього було варто їхати в тур. для мене це було найпрекрасніше місце в турі. переїзд на очліг у ВІДЕНЬ.

 ВІДЕНЬ. описане поетами і композиторами... на це місто треба дуже багато часу. але у нас нажаль була тільки оглядова екскурсія центром. широкі площі і вузенькі вулиці. імперське місто. величність на кожному кроці...

переїзд додому. кордони перейшли швидко. людям які повертаються назад. не раджу брати квитки на поїзди в день приїзду. можна не встигнути. краще відпочиньте ніч і їдьте на наступний день. заодно прогуляйтись містом лева.

гарної всім мандрівки.
Реклама
Відгуки про інші тури