Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Кращий відпочинок про який варто було мріяти

"Італія потішила неймовірною атмосферою ,краєвидами ,барвами емоцій .Там дуже класно ,грамотно проведені екскурсії дозволили краще познайомитись з містами . Групу супроводжувала гід Оля ,всім рекомендую !! весела і приємна людина ,хороший організатор "

Відгук туриста Аккорд тур Оля (Львів) на тур
Поїздка: 09 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Венеція - місто на воді! Відень, Верона та Будапешт...

Все було класно, цікаво та весело!) мені випало місце біля вікна, ідеальне місце щоб роздивитись краєвиди, які пробігали за вікном. Тривалість туру п'ять днів але все пройшло як на одному диханні, все було злагоджено, організовано так щоб всім було цікаво і головне зручно в дорозі, Гід Оля Лотоцька просто молодець, неймовірно позитивна, активна і цілеспрямована дівчина! Добре інформувала групу по організаційним моментам, співпрацювала з іншими гідами для проведення додаткових екскурсій, які входили в програму. Окремо варто виділити злагоджену роботу гіда з водіями - це дозволити забезпечити комфортні умови переїздів між країнами, враховувались всі зауваження і побажання туристів)) так що можу рекомендувати цю команду*)

Готелі , де ми ночували, були затишними і зручно розташованими, в готелях був інтернет , хороші сніданки, привітний персонал!)
Реклама
Відгуки про інші тури