Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращі враження від першого виїзду в Європу

"Перефразовуючи героя відомого фільму, скажу: "Важливе перше враження - або ти захопишся подорожами, або ні. Може ти потім навчишся їх цінувати, але вони ніколи не стануть частиною Вашого життя". "

Відгук туриста Аккорд тур Наталя_UA (Дніпро) на тур
Поїздка: 10 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Празьке дежавю  Прага та Відень

Ми дуже хвилювались) І це зрозуміло: вперше, без знання мови, з тур-оператором, якого до цього не знали...

Позитивні враження почались ще в поїзді Дніпро-Львів, коли нам подзвонила наш керівник групи Катруся і запевнила, що все буде просто супер і ми отримаємо найкращі емоції в житті!) Саме так і сталося: прекрасні водії, просто чудова Катя-керівник, погода, краєвиди, наша група - все було на дванадцять з плюсом! Тур видався просто надчудовим! Дуже правильно, по наростанню емоцій, побудований маршрут: побачивши країну здавалось, що нічого кращого просто бути не може, але переїжджаєш кордон наступної держави і захоплює дух, а серце виривається від дивовижної краси, якої ти ніколи до цього не бачив! А тому на зараз шкодую лише про одне - про втрачений час)) А значить будемо надолужувати. І точно з Аккорд-туром!  

Дякуємо всім, хто був причетним до "Празького дежавю", і, в першу чергу, нашій Ларисі Володимирівні (представнику агентсва в Дніпрі), яка нас супроводжувала (по телефону)) аж до самого кордону: бронювала отель, допомогала з поїздом, давала поради по збору речей.....

Ми дуже вдячні нашій Каті, яка як мама опікувлась нами протягом всього туру. Саме завдяки їй ми на цей період часу перетворились із групи туристів в друзів)

Окреме величезне дякую нашім водіям Петру та Роману. Хлопці! Ви - найкращіі!!!  

І на останок звертаюсь до тих, хто зараз читає мій відгук. Ви вагаєтесь? Не знаєте, чи варто їхати, чи ні? Розмірковуєте до кого звернутись про допомогу в організації Вашого відпочинку? Можете сміливо довіритись Аккорд-туру - збирайте речі, купуйте все необхідне для подорожі, готуйтесь до незабутніх вражень. Про все інше подбає тур-оператор. 100%! Перевірено!!!)
Реклама
Відгуки про інші тури