Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

І знову акорд

"Цікавий тур."

Відгук туриста Аккорд тур  tourist (Житомир) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 29 червня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Сієста у греків:  відпочинок на Егейському морі + Охридське озеро + Белград

Не вперше подорожували з аккордом, але вперше без нічних переїздів. Завдяки ночівлі в готелях дорога зовсім не стомлювала. Автобус був дуже комфортабельним, кожне крісло було обладнене розеткою для телефонів, і рятував прохолодою кондиціонерів від неймовірної спеки на вулиці.

Готель в Греції був досить непоганим. В кімнаті був фен, чайник, кондиціонер, сейф та холодильник. Був і балкон, нам пощастило з нашої сторони відкривався прекрасний вид на Олімп. Сніданки хоч і одноманітні, але можна було наїстися.

До моря було йти хвилин 7-10.  

Але море було лише гарним доповненням (відвідували на сході та заході сонця, до та після екскурсій), бо їхали більше заради екскурсій.  

Ми вибрали наступні екскурсії:

Погляд на грецію з Олімпа. Відвідали місто Діон та піднялися на 1000м. на Олімп.

Між небом і землею. Монастирі Метеори вражають, а види які відкриваються з оглядових майданчиків неможливо забути.

Мудрість Афіни. До Афін їхати було близько 500км, тому виїзджали ми о 01.00, прибули приблизно о 7 годині. Так як приїхали раніше, довелося трохи почекати на екскурсовода. У нас була автобусна екскурсія по місту, з зупинками. Потім ми відвідали Акрополь, черга на вхід була величезна, але вона варто того, щоб побачити величний Парфенон. В Афінах було дуже спекотно 39 градусів, рятувала лише вода та головні убори.

Круїз на острів Скіафос рекомендую всім. Під час круїзу на лайнері нас вчили танцювати сіртакі та пригощали метаксою, тому дорога на острів була веселою та колоритною. Було дві зупинки, одна на острові для купання в неймовірно прозорій воді на 2,5 години, друга у старовинному містечку, теж приблизно на години 2.

Дякуємо нашим водіям, професіоналам своєї справи Василю та Михайлу.

Окремо хочемо подякувати нашому гіду Альоні Гелдутіс, за гарну організацію туру та екскурсій, тематично підібрані фільми, які демонстрували протягом усього шляху, музику та цікаві історії. І величезна подяка за те, що порекомендувала та викликала нам таксі на кільцеву дорогу, щоб ми встигли на наш потяг, бо з заїздом на Термінал ми ніяк не встигали б.

 
Реклама
Відгуки про інші тури