Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Selce- любов на все життя

"Гори і море, море і гори - чи є щось більш захоплююче та вражаюче на нашій планеті. Однозначна відповідь: «Немає!» "

Відгук туриста Аккорд тур Зоя (Ковель) на тур
Поїздка: 06 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Щасливий вікенд в Хорватії! Рів'єра Опатії + Плітвіцькі водопади!

Цей тур був незабутнім: відкрила для себе ще одну неповторну частинку нашої прекрасної планети. А ще вкотре переконалася, українці - найщиріший, найдружніший, найтолерантніший народ у світі. Відразу попрошу песимістів, заздрісників, егоїстів і т. д. йти далі, вам тут нецікаво...

Враження переповнюють ще досі. Тому однозначно потрібно поділитися ще з кимось, бо усім рідним, знайомим вже вклала у вуха.

Почався тур з найнеприємнішого, що людину виводить завжди із себе: очікування. Наш кордон - це щось! Будьте готові до всього. 6 годин у черзі тільки, щоб виїхати з України - це жах мрію, що колись своїм онукам буду розповідати це як фантастику з минулого. Ночівля, точніше рання кава й сніданок (втрапили в готель тільки надранок) приємно здивувала: готель в Надьканіжа (Угорщина) чистенький, хоч і 3*, номери просторі й чепурні. Ресторан: такого смачного омлету не їла ніколи в житті!!! Знову дорога, яка вже трохи почала втомлювати, зупинка в столиці Хорватії Загребі людей найперше порадувала тим, що можна побути за межами нашого «дому на колесах»

Переїзд в Сельце - це щось! Тут уже нудьгувати чи спати вам не дозволять краєвиди. Дорога - гірський серпантин - дуже важко порівняти з чимось: емоції, адреналін, страх, захоплення - такий мікс, який точно залишиться в пам‘яті як одне з найяскравіших вражень про поїздку. А Selce - це любов на все життя! Хто ще не побував у цьому тихому, непримітному на перший погляд куточку Європи, - їдьте, поспішайте побачити цю автентичну красу, вона не прикрашена найдорожчими готелями як в Ніцці, найдорожчими будівлями як в Монако, вона така звабливо проста й чарівна. Зринув у пам’яті початок повісті «Червоні вітрила» А. Гріна «У селі на березі моря живе дівчинка Ассоль зі своїм батьком...» Знаю, що там була придумана країна, але чомусь так захотілось, щоб це було саме це містечко

Третій день туру - поїздка на Плісецькі озера. Про це місце, впевнена, знають усі. Особисто для мене, як, напевно, й більшості туристів, основною метою поїздки було побувати саме тут. Спробую за допомогою фото і відео переконати Вас: це РАЙ на Землі!!!.

Будапешт - місто, у яке я ще обов‘язково повернусь, бо за один вечір і ранок тільки встигла в нього закохатись

Ложка дьогтю все ж таки буде: робота організатора Аліни, на жаль, залишила не дуже приємні враження, натомість професіоналізм та порядність водіїв компенсували цей недолік. І найголовніше: наші українці - вони такі класні, усі, з ким встигла і не встигла познайомитись: Іринки зі Львова, Оксанки з Київщини, Аня і Оленка з Хмельницького, Таня, Юля і Яна з Кривого Рогу, Сергій та Іра з Дніпра, Наталія зі Стрия, Жанет з Донецька, Вадим та Ліза: усі ви, такі різні, і водночас такі приємні, щирі, відкриті, толерантні, світлі. Дякую Вам.

І остання порада туристам: обирайте 8-10 денний тур, адже якщо поєднувати екскурсії та відпочинок на морі, то однозначно виходить, що 5 днів - це катастрофічно мало.
Реклама
Відгуки про інші тури