Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Скандинавські канікули українського козака!

"Цікаво, яскраво, емоційно... "

Відгук туриста Аккорд тур Blade (КИЇВ) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 05 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Твоя Скандинавія: 3 Фіорда + 3 Столиці!+ льодовик Нігардсбрін та Язик Троля!!!

Це моя перша подорож країнами Європи. Я мріяв побачити Норвегію останніх кілька років. І от знайшов в Аккорд-турі подорож «ТВОЯ СКАНДИНАВІЯ!!!». Все, вирішено - їду! - подумав і зробив.

Поїхав без компанії, та це ніяк не відзначилося на подорожі. В нас зібралася чудова команда. Під керівництвом гіда Андрія, наш комфортабельний автобус рушив до нових кордонів. Перш за все, вдячний водіям за безпечні перевезення!

Ночували ми в трьох готелях. Ще дві ночі провели в невеличких, але дуже зручних каютах на паромі в Балтійському морі. Годували нас смачно. Норвегія зі своїми рибними меню взагалі неперевершена! А які краєвиди! Королівська Швеція, казкова Данія, готична Польща та мальовнича Норвегія. Замки, храми, парки, затишні вулички, королівські палаци, гори, льодовики - все це було частиною нашого життя впродовж всієї подорожі.

І цією красою ми насолоджувалися в компанії нових знайомих.

До речі, нових друзів ми знаходили і під час подорожі. От прикладом у Швеції... В магазині нам допомагає консультант. Спілкуємося англійською. І в якийсь момент один хлопець з нашої групи нагадує мені українською - "пакетик візьми". "Пакетік" - підхоплює консультант - я знаю що таке пакетік". Виявилося що він 6 років у Росії проживав. Так і порозумілися. За гарну консультацію я навчив його нашому слову - "дякую". Хай пам'ятає про зустріч з українцями щось краще, ніж "пакетік".

От в такому чудовому настрої ми й долали тисячі кілометрів. А в кінці подорожі, під'їзджаючи до кордону України, всім автобусом співали народні пісні. А заспівував нам незмінний ведучий, людина - душа цієї компанії, наш гід - Андрій. І саме йому ми безмежно вдячні не лише за цікаві розповіді, а й за щирі емоції і незабутній спів.

Аккорд - тур, це моя перша подорож, яка завдяки вам стала незабутньою. Дякую вашій команді за чудову мандрівку та якісну організацію! Здійснити мою мрію про нову країну я з радістю, знову, довірю вам! Мої найкращі побажання колективу туристичної компанії Аккорд-тур від вдячного мандрівника Артура
Реклама
Відгуки про інші тури