Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Бажаєте відвідати визначні місця та відпочити на морі - тоді цей тур для вас!

"Вдало спланований тур, в якому ви відвідаєте 10 країн, відпочинете на славетному іспанському курорті та отримаєте купу позитивних вражень."

Відгук туриста Аккорд тур rodzinka (Харків) на тур
ще
43
фото
Поїздка: 29 червня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 9 «
Всі лідери

Відгук на тур Курортний Роман Відпочинок на морі Іспанії Швейцарія + Іспанія + Франція

Наш тур "Курортний роман. Відпочинок на морі Іспанії. Мілан, Ніцца, Барселона, Сан-Ремо" тривав з 29.06 по 12.07.2019. Тур - супер!

Якщо вам хочеться відвідати цікаві місця, добре відпочити та зайнятися шопінгом, то цей тур - для вас! В ньому збалансовано все: дорога, відпочинок на морі, екскурсії та вільний час.

Одразу хочеться сказати, що нам пощастило з керівником групи. Денис Горчаков - інтелігентна, вихована, толерантна та стримана людина, який не просто виконував свої обов'язки, а турбувався про комфорт всієї групи. Всі туристи отримали інформаційні листки з усіма подробицями туру: кілометраж по днях, готелі, словничок найнеобхідніших слів мовами країн, які ми відвідували, перелік традиційних сувенірів. Денис спілкувався з нами чудовою та мелодійною українською мовою, що було дуже приємно. Він ділився з нами своїми знаннями, розповідав про кожну країну, яку ми відвідували, вдало підібрав музичний матеріал, тематичні та художні фільми. Завдяки цьому ми відчували атмосферу цих країн та були заздалегідь готові до оглядових екскурсій. Факультативні екскурсії презентувалися об'єктивно та ненав'язливо, туристи обирали факультативи на свій смак, майже всі факультативні екскурсії відбулися. Програма туру була виконана на 100%. Таймінг проведення екскурсій та санітарних зупинок витримувався, до потреб туристів Денис завжди прислуховувався. Наш тур пройшов дійсно, як по нотах: все чітко, злагоджено та комфортно. Ми всюди встигали, кордони пройшли швидко, в готелі заселялися об 22.00-24.00. Поселення в готелі проходило за 10 хвилин. Лише одного разу в нас була затримка з поселенням, але проблема була оперативно вирішена менеджерами "Акорду", які були постійно на зв'язку з керівником групи.

Ми вдячні нашим досвідченим водіям Віктору та Василію, які були ввічливими та пунктуальними. Попри те, що автобус був не дуже зручним для такої далекої подорожі, як би нам хотілося, але в ньому було чисто, затишно та найголовніше - безпечно з нашими професійними водіями.

Група в нашому турі була великою - 44 людини. Ми дуже раділи тому, що з нами в подорож вирушили досвідчені, доброзичливі, толерантні та позитивно налаштовані туристи, люди з гарним відчуттям гумору, які з розумінням та щирими посмішками на обличчях спілкувалися один з одним. Група була дисциплінованою та організованою, за що всім вдячні.

Ллорет-де-Мар нам дуже сподобався. Курорт розташовано дуже зручно: година їзди до Барселони або Жирони, 20 хвилин на автобусі до Тосса-де-Мар та Бланесу.

Ми поселилися до чудового невеличкого готелю HOTEL ALEGRIA SANTA CHRISTINA 4* (10 балів за 10-бальною шкалою), який знаходиться у 10 хвилинах ходьби до пляжу та центру міста. 7 ночей та 6 повних днів ми відпочивали в цьому затишному готелі з уважним персоналом, комфортними номерами та дуже гарним харчуванням (сніданками та вечерями). Для всієї групи керівником групи було складено графік спільних факультативних екскурсій, тож відпочинок кожний планував на свій смак.

Але ж головним для нас було море, а воно в Ллорет-де-Мар - гарне, чисте, тепле. Пляж - дрібна галька, яку здалека можна прийняти за пісок, нам вона нагадувала панірувальні сухарі. Пляж - чистий та просторий. Околиці Ллорету дуже мальовничі, гуляючи узбережжям можна кожен день купатися на різних пляжах та милуватися затишними бухтами. Треба сказати, що під час цього туру є можливість скупатися в озерах Комо та Блед, у водах Середземного та Лігурійського морів.

Транзитні готелі за маршрутом були зазвичай звичайні 3*. Серед них сподобалися готелі в Італії (ALBERGO в Сольферіно та AL FOGHER в Тревізо) та Франції (IBIS STYLES HOTEL в Антіб).

Тож, підсумуємо... Відпустка цього літа вдалася! Вдалася завдяки:

1. Добре спланованому туру та чудовому керівнику групи, професійним водіям та злагодженій роботі "Акорду"

2. Позитивно налаштованій групі

3. гарній погоді

Дякуємо Тетяні Сидоренко, менеджеру туристичної агенції "Армада Тур", яка завжди допомагає нам у виборі та купівлі турів, турбується про наш відпочинок і завжди з нами на зв'язку.

Ніщо так не відкриває очі на світ і не розширює кругозір, як подорожі, тож будемо мріяти та планувати наступні подорожі.... звісно ж, з "Акордом"!

Інші відгуки rodzinka

Календарь 01.07.2017 - відгук на тур Великі відкриття - Португалія
Голосов 0
Календарь 23.06.2013 - відгук на тур Мій джазовий акорд…
Голосов 2
Реклама
Відгуки про інші тури