Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Відпочинок в Італії виявився не зовсім таким як очікувалося

"4 дні в дорозі та 4 дні яскравих вражень від Італії..."

Отзыв туриста Аккорд тур Uliya (Запорожье) на тур
Поездка: 05 июля 2019
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Июль 2019
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур В ритме лета…Отдых на Адриатическом море Италии

Добрий день! Я також вирішила поділитися своїми враженнями від туру «У ритмі літа…». На самому початку враження було значно підпорчено проблемами з автобусом, оскільки перша поламка сталася приблизно об 11 годині (через 1,5 години поїздки), проте автобус тричі ремонтували, розповідали, що зараз все буде, лише одну деталь необхідно замінити, а потім о 20.00 все ж приїхав інший автобус. Вирішувати проблему з автобусом 9 годин на території України неприйнятно для такої великої компанії як Аккорд-тур! В результаті наш тур без нічних переїздів перетворився на тур з 1 нічним. Звісно в якості вибачення за незручності компанія надала додаткову безкоштовну екскурсію у Флоренцію. Це приємно, проте для мене не перекрило майже добу в дорозі. Надалі все приблизно було за планом. Для тих, хто планує купити цей тур хочу відмітити: 1 день ви проводите в дорозі та зупиняєтеся в Будапешті лише за умови не відставання від графіку, на 7 день в Венеції у вас буде лише 3 години, якщо брати екскурції кожен день, то на морі ви не відпочинете.

Окремо хочеться сказати про гіда-координатора. Хлопець дійсно веселий, проте відправив частину групи на екскурсію в Пізу та не попередив про те, що сам з нами не їде та хто новий координатор. Було неприємно, особливо з урахуванням того, що у гіда в Пізі виникла плутанина з часом відбуття. Також по дорозі в Венецію ми їхали автобусом з китайською групою для якої гід на їх мові розповідав про Венецію, а наш гід взявши мікрофон лише вимовив: «Ну ви й так все зрозуміли». Так, на той момент ми дійсно вже всі все зрозуміли про нього.

Тож тур непоганий, враження від Флоренції фантастичні (рекомендую не їхати до Пізи, а провести ще 3 години в цьому місті, бо дорога до Пізи в один бік 80 хвилин на електричці). Венеція дивовижна, хоча часу дуже мало їй відведено. Треба лише бути готовим перші та останні два дні провести в дорозі.
Реклама
Отзывы о других турах