Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відрядження до Парижу

"Незабутні враження "

Відгук туриста Аккорд тур Діана (КИЇВ) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 13 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Відрядження до Парижа Париж, Мюнхен, Відень, Прага + Діснейленд

Поїздку планували давно та ретельно, оскільки це перший виїзд сім'єю туристичним автобусом за кордон.

Зв'язалися з менеджером яка все розповіла та підібрала тур. ЗВЕРНІТЬ УВАГУ, що в зазначену вартість туру не входить турпакет який потрібно обов'язково придбати від 61 є (або бронюючи в відповідні дні можна замовити поїздку без нього).

Перед поїздкою з вами обов'язково зв'яжеться керівник групи, який відповість на всі питання та підбере трансфер до термінала А.

Виїзд стартував точно о 8:16 і якщо не хочете добиратися на таксі за 800 грн до кордону, беріть білети заздалегідь та не запізнюйтесь. Переїзд кордону передбачити важко, ми стояли 4 години, в результаті чого в Кракові ми мали лише 2 години на все про все, що нас сильно засмутило. Насолодитися прекрасним містом у нас не вийшло. Обирайте тури з раннім виїздом. Далі ми попрямували до Праги.

Прага зустріла нас затишним та скромним готелем в 3 зірочки, але з чудовим та ситним сніданком. Екскурсія "Зустріч з Прагою" та цілий день у ваших руках. Звичайно можна обрати факультативні екскурсії, та без них можна не гірше провести захопливий день (підготуйтеся в дома: прочитайте про туристичні місця, завантажте мапу міста або просто подивіться "Орел и Решка"). Прага не залишить Вас байдужим, це я можу обіцяти. Після не простого пішого дня Вас чекає нічний переїзд. Це не просто, та нам пощастило, місця за нами були вільні, тому змогли собі дозволити лягти на 2 сидіння, трішки зручніше, але далеко не ліжко в готелі.

Париж зустрів трафіком та безладом на дорогах, але тільки ти піднімаєш очі та забуваєш про всі проблеми, адже ти в ПАРИЖІ. 2 екскурсії в програмі туру, затишний музей парфумів який не випустить Вас без ароматного сувеніра, гастрономічні експерименти, стоптані ноги та вона Ейфелева вежа. Будьте готові до високих цін, заплутаного метро та обмеженого часу. На щастя наш гід організатор Марія навчилася орієнтуватися в метро та розповіла про бюджетні місця харчування та супермаркети. Другий день в Парижі ми провели в Діснеї, тут говорити нічого не буду, це потрібно відчути та прожити. Після чого нас мав зустріти нічний переїзд, та виникли труднощі які посунули наш графік на 2 години, (акорд тур вирішив нашим трансфером підвозили туристів у яких зламався автобус) що було досить не комфортно. Тому потрібно бути готовим до змін. Окрім змін у графіку потрібно бути готовим і до скандальних сусідів, яким все не подобається.

Мюнхен зустрів чудовою погодою та натхненним екскурсоводом. Обов'язково спробуйте пиво та ковбаски. Виїзд з міста ДУЖЕ змістився і в готель ми приїхали о 4:00 ночі. Чудовий готель, та ще кращий сніданок.

На 6 день ми виїхали до Відня, в програмі туру була зазначена екскурсія АЛЕ якщо ти не оплачуєш екскурсію тебе не везуть до Відня, тому будьте готові заплатити за трансфер до міста. Часу у Відні мали всього 3 години, чого дуууже мало для такого величного міста.

У Львів ми приїхали о 9 ранку і це 2.5 нічний переїзд підряд, що було дуже важко. Багато хто запізнився на поїзди, але фірма відшкодувала втрату.

А тепер коротко про поїздку:

1. Гід який супроводжував — Марія. Професіонал своєї справи, якщо виникали проблеми готова була пояснювати все і не один раз, допомагала зорієнтуватися в метро, супермаркетах і якщо треба в місцевості. Має стійкі нерви та витримку (тільки вона не зірвалася на таких скандальних туристів). Якщо потрапите до неї, не пожалкуєте!

2. Автобуси і водії, на висоті.

3. Переїзди дуже важкі, але не ніщо у порівнянні з красою які ми побачили та емоціями які пережили.
Реклама
Відгуки про інші тури