Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш черговий тур з Аккордом - рейс 130

"Як завжди ми з дружиною завчасно приїхали до Терміналу А- і одразу були вражені- о 6.00- на стоянці безліч автотранспорту, місце відправки- заповнене автобусами, а в середині "яблуку ніде впасти"..Це вперше я побачив таку кількість подорожуючих!"

Відгук туриста Аккорд тур olegZ (Сокиряни) на тур
Поїздка: 13 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Яскравий Бенілюкс: Нідерланди, Бельгія та Люксембург!

Одразу під час оголошення нашого рейсу (№130) я звернув увагу на досить комфортабельний автобус, який зовні та й всередині був доглянутий та охайний, що заспокоїло мене щодо подолання значної відстані країнами Європи - в даному турі ця відстань становила - близько 3700км. Та коли зрозумів що на даний тур зібралась значна кількість туристів (а це більше50 чоловік) то мені стало боязно щодо вчасних відвідин запланованих країн... І одразу майже разом з Терміналу"А" виїхало більше 10 автобусів в напрямку кордону з Польшею - побоювався що ми зараз застрянемо там надовго... Однак наш гід - Бєлуха Ірина, проаналізувавши завантаженість пунктів пропуску - одразу прийняла рішення що ми їдемо на віддалений пункт пропуску... І дійсно дуже щвидко (біля однієї години) ми пройшли митні процедури на кордоні і вже прямували до пункту призначення.

За 7 днів в турі - ми досить змістовно ознайомились з країнами Бенілюксу, Німеччиною та Польщею. Вдалось побувати в досить гарних містах, селах та містечках - це й Вроцлав, Берлін, Амстердам, Делфт, Гаага, Ротердам, Антверпен, Брюссель, Брюгге, Гент, Люксембург, Трір, Заансе Сханс та Волендам. І в кожном у з містечок нам було організовано досить змістовні та цікаві розповіді нашими гідами.

При досить значних переїздах (були навіть і 800км) ми не відчували дискомфорту, адже у вказаному турі нам пощастило з водіями та гідом! Водії Василь та Микола, змінюючи один одного, забезпечили нам можливість вчасного приїзду на всі екскурсії які ми запланували. І навіть незначна поломка під час руху - була ліквідована миттєво!!

Але, основні слова щирої вдячності хочу адресувати нашому гіду по туру - Ірині Бєлусі, яка забезпечила сприятливий

клімат та зуміла організувати більше 50 туристів, кожен з яких мав свої окремі бажання та проявляв характер.

Був би радий здійснити ще не одну подорож з Аккорд туром та безпосередньо з гідом Іриною!!
Реклама
Відгуки про інші тури