Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Файний відпочинок

"Подорожі чекають на тебе))"

Відгук туриста Аккорд тур Neiffel (Запоріжжя) на тур
ще
97
фото
Поїздка: 06 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 16 «
Всі лідери

Відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття

Привіт всім з рейсу №383;) Промайнуло вже більше ніж тиждень, а я все ще переповнена емоціями від цього туру! Їздила з мамою та 5-річним племінником.

Що сподобалось найбільше:

1. Мукачівський замок. Була тут вже вдруге, але тепер мала нагоду відвідати екскурсію. Дякую екскурсоводу панові Юрію за чудові історії про цей замок та про місто))

2. Сент-Міклош. Це також друга моя зустріч з цим замком. І він зачарував мене як вперше. Факельна екскурсія справляє неймовірне враження!

3. Полонина Боржава і водоспад Шипіт. Дивовижний краєвид і гарні підйомники! Водоспад знаходиться недалеко від підйомників (15-20 хвилин пішки в гору). Якщо лінь йти пішки – вас можуть підвезти на квадроциклі за якихось 100 грн. Поблизу водоспаду розташовані сувенірні магазини та місця де можна смачно поїсти.

4. Колиба опришків. На нас там чекала чудова вистава, пісні, танці і смачна їжа (особливо сподобався банош). Окрему подяку хочеться виразити хазяїну колиби Володимиру Стойку за гостинність та прекрасні пісні.

5. Хустський замок. Підйом на нього не важкий навіть для 5 річної дитини. А як же ж там гарно! Від замку залишились лише руїни але, як на мене, то краще дивитись на напівзруйновані стіни які пам’ятають історичні події, ніж на прилизані після реставрації стіни.

6. Термальні води у Велятино. На жаль, за станом здоров’я, не змогла там поплавати ((Але мамі та племіннику там дуже сподобалось. Там є декілька басейнів з холодною та теплою водою, теплі ванни і безліч корисних та приємних процедур.

7. Реабілітаційний центр бурих ведмедів. Це була незапланована екскурсія яку нам запропонував наш керівник групи. В цей центр потрапляють ведмеді після жахливих умов в цирках та зоопарках. Не можливо без сліз слухати історії про цих бідолашних тварин. Добре, що є такі центри, де ведмедики можуть спокійно жити.))

8. Колочава. Гірське село, яке ще називають селом 10 музеїв. Ми відвідали музей просто неба «Старе село». На його території знаходяться дерев’яні хатки в яких жили та працювали люди у довоєнні та радянські часи. Багато експонатів цього музею зібрані мешканцями села. Екскурсія дуже цікава, дякуємо за неї екскурсоводу пану Василю.

9. Водоспад Кам’янка. Дуже гарне, тихе і спокійне місце. Поблизу знаходяться намети де можна скуштувати місцеву їжу або купити сувеніри.

10. Озеро Синевир. На жаль йти до нього довелося під сильним дощем (Але, попри те, що промокла до нитки, я була вражена його красою (шкода фото не передають його величі).

І на останок хочеться подякувати водієві пану Миколі за безпечну та комфортну поїздку, і керівникові групи Юрію Мартинюку за цікаві розповіді, енергію, гумор, гру на дримбі та трембіті)))

Обов’язково пораджу цей тур родичам та друзям!

Інші відгуки Neiffel

Реклама
Відгуки про інші тури