Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Захоплива подорож до Європи!

"Усе пройшло на найвищому рівні!"

Відгук туриста Аккорд тур Лера (Ірпінь) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 14 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Наш красивий вікенд — це не тільки чудовий тур, а й чудова можливість обрати місто або країну в яку хочеться повернутися знову. Ми побачили дійсно надзвичайно багато за короткий час. Але це тур для активних. На поніжитися в постелі часу немає. Сніданок і в дорогу. Але це того варте.

У містах захоплює геть усе: архітектура, площі, парки. Розповіді екскурсоводів надзвичайно захопливі. Це не відбувається сухо і банально. Це справжні емоції. Видно що люди отримують від своєї роботи не тільки гроші, але й кайф.

Нашим гідом був Назар Лазаренко — чудовий хлопець з чудовою посмішкою. Він залишався оптимістом у будь-якій ситуації. Завжди з натхненням розповідав про міста та екскурсії. Швиденько бігав за картами міста, за їзденьками. Наша група навіть жартувала: "Що що, а бігати він вміє", бо ми ледь за ним встигали. Він відповідав на всі наші запитання, пристально слідкував за часом і постійно перераховував групу. Турбота була надзвичайна.

Водії — Володимир і Володимир теж майстри своєї справи. Ми усюди приїздили вчасно. Автобуси зручні і чисті, готелі комфортні, сніданки смачні. Завдяки швецькому столу кожен мав змогу обрати те що хотів.

Це дійсно був прекрасний вікенд!
Реклама
Відгуки про інші тури